Ana sayfa Dizi Fragmanları Güzel Günler dizisinde Ecem Erkek şarkı söyledi, tüyleri diken diken etti!

Güzel Günler dizisinde Ecem Erkek şarkı söyledi, tüyleri diken diken etti!

tarafından ker_def

Ecem Erkek’i yakından takip eden hayranları, onun komedi rolleriyle bir hayli kahkaha attı. Ancak Güzel Günler dizisinde Füsun karakteri ile izlediğimiz oyuncu, birbirinden farklı durumlarda farklı duygularla ekran başındakileri etkiliyor. Bazen gülümseten, bazen üzen bir performans ortaya koyan Ecem Erkek, yeni rolünde gayet başarılı bir şekilde kariyerine devam ediyor.

Ecem Erkek’in bir başka yeteneği de dizinin 6. bölümünde ortaya çıkacak. Şarkı söyleyen Füsun karakteri ile birlikte Ecem Erkek, birçok kişinin yüreğini titretecek. Fragmana da yansıyan şarkı sahnesine sosyal medyadan yoğun bir ilgi var. “Ecem Erkek tüylerimi diken diken etti o nasıl söylemek o nasıl duygu taşması” şeklinde yorum yapan izleyiciler, yeni bölümü büyük bir heyecan ile beklemeye başladı.

Ecem Erkek’in komedi rollerinden sonra dram performansı ile de milyonlarca izleyiciyi etkileyebileceğini görmüş olduk. Show TV’nin yapımını TMC’nin, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği dizisi ‘Güzel Günler’in yeni bölümünden ikinci bölümü yine farklı duyguları ortaya çıkartacak.

Füsun’un şarkı söyleyerek herkesi derinden etkilediği tanıtımda duygu dolu anlar ekrana geliyor. Füsun’un eski nişanlısının adıyla birine seslenmesi akıllara “Tayfun geri mi döndü?” sorusunu getirirken neler yaşanacağı merakla bekleniyor.

Dizinin beşinci bölümünde de Ecem Erkek bir hayli etkili sahnelerde yer almıştı. Füsun, dükkandaki işleri hareketlendirmek için sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla ortalığı fena karıştırdı. Selma ve Mihran’ın gizemli mektuba ulaşması merak uyandırdı. Alya ile Mihran’ın arasını düzeltmek isteyen Saliha’nın ise herkesin aradığı kolyeyi Alya’ya hediye etmesi izleyenleri şaşırttı. Peki yeni bölümde neler olacak? Pazar akşamı saat 20.00’da Güzel Günler dizisinin 6. yeni bölümü bir hayli heyecanlı geçecek.

Oyuncu kadrosunda Binnur Kaya, Ecem Erkek, Leyla Tanlar, Zeynep Çamcı, Olgun Toker, Burak Dakak başrolleri paylaşıyor.  ‘Güzel Günler’in yönetmen koltuğunda Osman Taşçı otururken, dizinin senaryosu Selin Tunç imzası taşıyor.

“Güzel Günler” yeni bölümüyle Pazar akşamı saat 20.00’de Show TV’de!