Ana sayfa Dizi Haberleri Tozluyaka dizisi Fox TV’nin bile beklemediği bir direnç ile varlığını sürdürüyor!

Tozluyaka dizisi Fox TV’nin bile beklemediği bir direnç ile varlığını sürdürüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İlk başladığında pazartesi akşamları yayınlanan ve yaz dönemine adeta damga vuran gençlik dizilerinin başında Tozluyaka vardı. Daha sonra kış sezonu başladı ve dizinin yayın günleri pazar akşamlarına kaydırıldı. Tozluyaka dizisi hem tecrübeli isimlerin hem de genç oyuncuların bir arada bulunduğu bir yapım olarak öne çıkıyor.

Oyuncu kadrosunda Emre Kınay, Dolunay Soysert ve Tayanç Ayaydın gibi çok etkili isimler bulunurken, genç oyuncular da önemli deneyim fırsatı buldu. Kaan Miraç Sezen, Ecem Çalhan, Ulvi Kahyaoğlu, Serra Pirinç, Çağla Şimşek, Can Bartu Aslan, Ahmet Hakan Zavlak ile Özgür Foster bir hayli başarılı oyunculuklar ortaya koydu.

Bu genç oyunculardan bazıları daha önceki projelerle zaten dikkat çeken isimlerdi, ancak bazıları da piyasaya yeni giriş yapan ve tecrübesi az isimler olarak görüldü.

Tozluyaka dizisinin en önemli başarısı çok deneyimli, az deneyimli ve deneyimsiz isimleri bir araya getiren oyuncu kadrosunun işini çok iyi yapmasıydı. Hikayenin heyecanı ve gençlik enerjisi de işin içine katılınca dizi 24. bölümüne gelmişken hala ayakta durmayı başarıyor.

Tozluyaka dizisi Fox TV'nin bile beklemediği bir direnç ile varlığını sürdürüyor! 7

İlk başladığında ortalamanın çok üzerinde reytingler elde eden Tozluyaka, daha sonra hem gün değişikliği hem de sezon dizilerinin başlaması ile birlikte izleyici kayıpları yaşadı.

Tozluyaka’nın tüm kişiler kategorisinde ortalamaya yakın reytingleri alabilmesi ise ekranda kalma şansını artırdı ve şimdiye kadar iyi direndi.

Fox TV’nin yeni dizileri hazırlanıyor ve bunlar bir bir ekrana gelmeye başlayacak. Tozluyaka’nın da bu noktaya kadar gelmesi bile başarı ve final konusu konuşulmasa bile sezon sonuna kadar devam etmesi de pek beklenmiyor.

Fox TV, Tozluyaka’yı daha ne kadar ekranda tutar bilinmez ama ekibin bu büyük direnci ve izleyicilerin de hikayeden vazgeçmemesi ile birlikte ortaya yaz döneminden kalan güzel bir hikaye çıkıyor.

Tozluyaka’nın 11 Aralık Pazar akşamı yayınlanacak 24. bölümü de yine heyecanlı geçecek ve yine reyting sonuçları çok önemli olacak.