Ana sayfa Dizi Haberleri Yürek Çıkmazı dizisi Alp Navruz’a çok farklı bir hava getirdi!

Yürek Çıkmazı dizisi Alp Navruz’a çok farklı bir hava getirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bugüne kadar başarılı projelerde izlediğimiz Alp Navruz, Yürek Çıkmazı isimli TRT1 dizisinde de canlandırdığı Halil Tekin karakteri ile milyonlarca izleyicinin gönlünü kazanmasını bildi. İrem Helvacıoğlu ile başrolde yer alan Alp Navruz için oyunculuk yolculuğunda Yürek Çıkmazı’nın etkisinin büyük olması bekleniyor.

Dram performanslarında her zaman gayet iyi canlandırmalarda bulunan Alp Navruz için, Halil karakterine ciddi bir hazırlık yaptığını da sahnelerdeki güçlü vurgularından anlayabilirsiniz. Oyuncu, her zaman rollerini ciddiye alan ve sete çıkmadan önce o karakterin ruhunu anlamaya ve onu ekranda en iyi şekilde yansıtmak için de çeşitli destekler alan birisi.

Alp Navruz’un proje seçiminde ve onu uygulamaya koyma noktasında ne kadar profesyonel davrandığını hayranları yakından biliyor. Yürek Çıkmazı ile birlikte bir kez daha görüldü ki, Alp Navruz, yeteneklerinin üzerine koyarak karakterin ruhunu yansıtacak şekilde o kişi olmayı başarıyor.

Ekranda Halil Tekin olarak izlediğimiz Alp Navruz’un bu başarısı sosyal medyada da hayranlarından övgüler alıyor. Bir dizi hayranı şu yorumu ile dikkat çekti: “Alp’in oyunculuğu, Halil ile kurduğu empati ve fiziki benzerliği kurma çabası oyunculuğunu en üst seviyeye taşıyor.”

Halil ile Zeynep sahnelerini de merakla bekleyen Yürek Çıkmazı dizisi hayranları, 13 Aralık salı akşamı ekrana gelecek olan 6. bölümün heyecanını yaşıyor.