Ana sayfa Dizi Fragmanları Güzel Günler dizisinde kimsenin beklemediği karar ile gelen büyük şok!

Güzel Günler dizisinde kimsenin beklemediği karar ile gelen büyük şok!

tarafından ker_def

Show TV’nin yapımını TMC’nin, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği dizisi ‘Güzel Günler’in dördüncü bölüm tanıtımı yayınlandı. Atakan’ın borcunu nasıl kapattığı Füsun, Kıymet ve Altan’ın kafasını karıştırırken, Hakim’in menemenci dükkanına zabıtaların gelmesi dikkat çekiyor.

Saliha ve Kıymet, Alya ve Altan’ı evlerinde yemeğe davet ederken, tüm ailenin bir araya geldiği anlarda gelen bir telefon herkesi şoke ediyor. Altan, Selma’nın İstanbul’a döndüğünü söylüyor. Selma’nın Van’a geri dönme kararı alması dizi hayranlarının beklemediği büyük bir şok oldu. Yeni bölüm bu kararın yankıları ile geçecek gibi gözüküyor.

Selma karakterini canlandıran Leyla Tanlar, diziyle birlikte bir kez daha öne çıkma fırsatı elde etti. Burak Dakak ile partner olan Leyla Tanlar, geçtiğimiz aylarda Kaçış isimli Disney Plus dizisiyle çok konuşulmuştu.

Ailecek izlenebilecek bir dizi olarak öne çıkan Güzel Günler projesinde Leyla Tanlar’ın performansı hayranlarını bir kez daha mest etti. Selma karakterinin hikayede ne yapacağı da 4. bölüm öncesi en çok merak edilen konulardan birisi olarak öne çıkıyor.

Dizinin 3. bölüm finalinde; Leylim’in sınavının kötü geçmesiyle Selma, Van’a dönmeye karar verdi. Mihran kendini Alya’ya affettirmek için ona özel bir hediye hazırlamak istedi ve bu sırada Setrak Amca’nın kolyesinin aslında bir başkasında olduğunu öğrendi. Mihran ve Selma vedalaşmak için bir araya geldi ancak bu buluşma geçmişin bir hesaplaşmasına dönüştü…

Oyuncu kadrosunda Binnur Kaya, Ecem Erkek, Leyla Tanlar, Zeynep Çamcı, Olgun Toker, Burak Dakak ve Yıldıray Şahinler, Seray Gözler, Oya İloğulları, Orkuncan İzan, Duygu Köse’nin yer aldığı ‘Güzel Günler’in yönetmen koltuğunda Osman Taşçı otururken, dizinin senaryosu Selin Tunç imzası taşıyor.

“Güzel Günler” yeni bölümüyle 27 Kasım Pazar akşamı saat 20.00’de Show TV’de!