Ana sayfa Dizi Haberleri Alican Yücesoy’u yeniden televizyon dizilerine çeken Hayatımın Şansı dizi projesi oldu!

Alican Yücesoy’u yeniden televizyon dizilerine çeken Hayatımın Şansı dizi projesi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yıllarda dijital projelerde olmayı tercih eden Alican Yücesoy, Menajerimi Ara ve Jet Sosyete dizilerine konuk oyuncu olarak katılmalarını saymaz isek, 2018 yılından bu yana televizyon projelerine uzak duran bir isimdi.

Karakter yaratma ustası olarak bilinen Alican Yücesoy’u bu kararından vazgeçiren ve 4 yıl sonra yeniden televizyon dizilerine ikna eden proje Hayatımın Şansı oldu. Mafya, polis ve aşk üçgeninde geçen hikayesiyle dikkatleri çekecek olan yeni dizide Şifanur Gül ile Alican Yücesoy ikilisini başrolde göreceksiniz.

Son dönemin dikkat çeken başarılı isimlerinden Şifanur Gül, kendisinden çok daha tecrübeli bir isim olan Alican Yücesoy’a partner olarak kariyerinde önemli bir deneyim fırsatı elde etmiş oldu. Yayınlanan fragmana bakılır ise Alican Yücesoy dizide bir taksi şoförünü canlandıracak.

Alican Yücesoy'u yeniden televizyon dizilerine çeken Hayatımın Şansı dizi projesi oldu! 1

Cemal Şan gibi tecrübeli bir yönetmenin ekibin başında olduğu dizinin senaryosunu ise Bekir Baran Sıtkı kaleme alıyor. Ender Gündüz’ün müziklerini yaptığı Hayatımın Şansı dizisinde Musa Uzunlar, Erkan Avcı, İlker Kızmaz, Kemal Uçar, Neslihan Arslan, Açelya Devrim Yılhan gibi etkili isimlerin de yer almakta olduğunu görüyoruz.

2006 yılından bu yana dizilerde izlemekte olduğumuz Alican Yücesoy, Adanalı isimli dizide Tilki Timur karakteri ile büyük popülerlik kazanmıştı. Şubat ve İntikam dizileriyle de hatırlanan oyuncu, en son 2018 yılında Cam Kırıkları isimli kısa süren televizyon dizisinde başroldeydi. Bu projeden sonra uzun süre kendisine gelen televizyon projelerini kabul etmeyen Alican Yücesoy, 4 yıllık aranın ardından yeniden ekranlara dönüş yapacak.

Alican Yücesoy'u yeniden televizyon dizilerine çeken Hayatımın Şansı dizi projesi oldu! 2Bir Başkadır dizisinde Sinan, Hükümsüz dizisinde Serdar, Aslında Özgürsün dizisinde Ömer, Sizi Dinliyorum dizisinde Ferit ve son olarak da Ben Gri isimli dizide Arda karakterlerini canlandıran oyuncu, dijital yapımları tercih ettiğini de bu yapımlar ile ortaya koymuştu.

4 yıllık aranın ardından, sinema ve dijital dizi projelerinin arasına televizyonda yayınlanacak ve çekim süreci çok daha zorlu olan bir proje ile dönecek olması, Alican Yücesoy’un değişen kararını da gözler önüne seriyor.

Hayatımın Şansı dizi projesinde tüm gözler başrolde yer alan Alican Yücesoy ile Şifanur Gül ikilisinin üzerinde olacak. Bakalım yeni dizi çiftini izleyiciler de beğenecek mi?