Ana sayfa Dizi Fragmanları Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz’in merakla beklenen Şahmaran dizisinin yayın tarihi açıkladı!

Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz’in merakla beklenen Şahmaran dizisinin yayın tarihi açıkladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen sezon ilk sezonu Adana’da çekilen ve herkesi merakta bırakan Şahmaran isimli dizinin yayın tarihini Netflix duyurdu. Netflix’in sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada Şahmaran dizisinin 20 Ocak 2023 tarihinde izleyicilerle buluşacağı açıklandı.

Serenay Sarıkaya ile Burak Deniz ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi mistik bir hikayeyi anlatacak. Son dönemde Yalı Çapkını isimli dizinin erkek başrolü olarak öne çıkan Mert Ramazan Demir de yine Şahmaran projesinde yer alan oyunculardan birisi olmuştu.

Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz'in merakla beklenen Şahmaran dizisinin yayın tarihi açıkladı! 7

Dizinin ikinci sezonu için de ekip geçtiğimiz aylarda bir araya gelerek Adana’da çekimleri yaptı.

Şahmaran dizisinin ikinci sezonu bir yandan montaj aşamasına geçerken, ilk sezonunun da Ocak ayında yayınlanacak olması dizi hayranlarını mutlu eden bir gelişme oldu.

Dizide oyuncuların performansı ve canlandırdıkları rollerin detayları çok merak ediliyor.

Yapımcılığını Tims&B Productions’ın üstlendiği Şahmaran dizisinin senaryosu Pınar Bulut’a ait.

Ünlü yönetmen Umur Turugay’ın yönettiği Şahmaran dizisinde Mustafa Uğurlu, Mahir Günşiray, Mehmet Bilge Aslan, Ebru Özkan, Nil Sude Albayrak, Berfu Halisdemir, Ayşe Lebriz, Nilay Erdönmez gibi önemli isimler de kadroda bulunuyor.

Çekimleri Adana’da yapılan ve iki sezonu biten dizinin ilk sezonu 8 bölüm olarak 20 Ocak’ta izleyicilerle buluşacak.

400 yaşındaki aslında yılan olan bir grup üniversitelinin hikayesinin anlatılacağı dizide, yılan oldukları belli olmasın diye gözlerini lensle kapatan karakterlerin hikayelerine yer verilecek.