Ana sayfa Dizi Fragmanları Güzel Günler dizisinde ortalığı karıştıran yeni gelişmeler!

Güzel Günler dizisinde ortalığı karıştıran yeni gelişmeler!

tarafından ker_def

Pazar akşamları Show TV ekranında yayınlanmakta olan Güzel Günler dizisinde ilk 3 bölüm ekrana geldi. 27 Kasım Pazar akşamı dizinin 4. bölümü yayınlanacak. Binnur Kaya’nın uzun bir aradan sonra yeniden ekrana dönüş yapması nedeniyle hayranlarını çok memnun eden dizi bir aile hikayesi olması nedeniyle de çok beğenildi.

Dizinin ilk bölüm reytingleri iyi gelmiş olsa da sonraki iki bölümde biraz düşüş yaşanması, izleyici ilgisi konusunda sıkıntı olabileceğine işaret ediyor. Ecem Erkek, Leyla Tanlar, Zeynep Çamcı, Olgun Toker, Burak Dakak gibi nemli isimlerin de başrolünde yer aldığı dizinin 4. bölümünde Selma’nın dönüşü ortalığı fazlasıyla karıştıracak. Peki neler olacak? İşte tüm detaylar:

Güzel Günler’in dördüncü bölümünde; Selma’nın Van’a dönüş yolunda aldığı sürpriz telefon onu önemli bir tercih yapmaya zorlar. Mihran’ın Alya’yla barışmasını kutlamak için kahvaltıda buluşan ev halkı Selma’dan gelen haberle karışır.

Selma, İstanbul’da yeniden ayaklarının üzerinde durmaya çabalarken Kıymet, Hakim’i belediyeye şikâyet ederek hem kendisinin, hem de Hakim’in başına iş açacak komik olaylar zincirinin başlamasına neden olur.

Minik Leylim’in ortadan kaybolmasıyla Altan, Atakan, Füsun, Feyyaz, Kıymet ve hatta Hakim’in yolları kesişir. Küçük Ninja Leylim’in peşindeki Mihran ve Selma kendilerine itiraf edemeseler de giderek yakınlaşmaktadır.

“Güzel Günler” yeni bölümüyle 27 Kasım Pazar saat 20.00’de Show TV’de!