Ana sayfa Dizi Haberleri Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde kaprisler başlıyor, Devrim Özkan yine gündem olacak!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde kaprisler başlıyor, Devrim Özkan yine gündem olacak!

tarafından ker_def

Show TV’nin BKM imzalı perşembe akşamlarına damga vuran dizisi ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin son yayınlanan bölümünde çok önemli gelişmeler vardı. Sosyal medyanın gündemine oturan dizi, bölüm etiketi #BanaYalanSöylediniz ile 12 saat 10 dakika, #GelsinHayatBildiğiGibi etiketi ise 3 saat 20 dakika boyunca TT listesinde yer aldı.

Reytingleri yayındaki bazı dizilerden çok daha iyi olmasına rağmen, daha önceki yüksek ilgi oranlarında biraz azalma yaşanması ise dizi adına düşündüren bir gelişme olarak görülüyor. Yine de çok iyi reytingler alabilen Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde Sadi ile Songül’ün maceraları büyük beğeni topluyor.

Songül sonunda gerçekleri öğrendi. Sadi ile Derya arasında geçmişte yaşananların ortaya çıkmasının ardından yıkılan isim Songül oldu. Devrim Özkan’ın karakteri başarıyla canlandırdığını da belirtelim. Ayrıca Songül karakterinin yeni bölümlerde kaprisleriyle de izleyicileri fazlasıyla eğlendirmesi bekleniyor.

Ertan Saban’ın canlandırdığı Sadi karakterinin bundan sonra ne yapacağı, Songül’ü nasıl yeniden kazanabileceği konusu öne çıkacak.

Öğrendiği gerçekler karşısında büyük yıkım yaşayan Songül, Derya ve Sadi’nin bunca zaman kendisini kandırdığını düşündü ve Sadi’den uzak durmaya karar verdi.

Songül eve dönmeyince Sadi onu aramaya çıktı. Songül’ü perişan bir halde bulan Sadi, onun davranışlarına anlam veremedi. Peki Songül ne yapacak. 20. yeni bölümden ilk fragman paylaşıldı.

‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin 20. bölüm fragmanında; Derya ve Kıvanç’ın aralarındaki ilişkide yeni bir adım attığı görülüyor. Rıza’nın evinde duyulan silah sesi dikkat çekiyor. Restoranda bir araya gelen Sadi, Songül ve Derya arasında gerilim dolu bir yüzleşme yaşanıyor. “Sizi hiç affetmeyeceğim” diyen Songül, Sadi ve Derya’nın geçmişte çekildikleri bir fotoğrafı masaya bırakırken, neler olacağı şimdiden büyük bir merakla bekleniyor.

‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’, yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de.