Ana sayfa Dizi Analiz Güzel Günler dizisinde yüz güldüren yeni başlangıçlar!

Güzel Günler dizisinde yüz güldüren yeni başlangıçlar!

tarafından ker_def

Show TV’nin yapımını TMC’nin, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği dizisi ‘Güzel Günler’in dün akşam yayınlanan 23. bölümünde Altan ve Atakan’ın heyecan dolu düğünü yeni başlangıçlara kapı açtı. Selma ile Saliha’nın arasındaki buzları erittiği, Füsun ve Feyyaz’ın sonunda birbirlerine olan duygularını açıkladığı bölüm ilgiyle izlendi. #GüzelGünler etiketi yaklaşık 2 saat boyunca Twitter’da TT listesinde kaldı.

Kıymet ve Mihran zor da olsa Saliha’yı eve dönmesi için ikna ettiler. Selma ile evlenmeyi kafasına koyan Mihran annesinin rızasını almak için her şeyi göze aldı. Kıymet, Saliha ve Selma’yı barıştırmak için bir plan yaptı. Aleyna ve Feyyaz ayrılığını duyan Kıymet büyük bir şok yaşadı. İkiliyi yeniden birleştirmeye çalışsa da Hakim’in konuşmasıyla Feyyaz’a baskı yapmaktan vazgeçti.

Ailenin krizlerle başlayan günü yerini Altan ve Atakan’ın düğün heyecanına bıraktı. Kıymet’in evinde Altan’ın kına gecesi devam ederken damat tarafı Cumali’nin verdiği fikirle kendilerini bir kostüm partisinde buldu. Hakim sonunda Feyyaz’a Füsun’un duygularından bahsetti. Bunu duyan Feyyaz soluğu Füsun’un kapısında aldı. Feyyaz’ın bu adımıyla ikili hiç olmadığı kadar yakınlaştı. Sonunda beklenen düğün gerçekleşti.

Tüm aile Altan ve Atakan’ın düğününde bir araya geldi. Füsun, Feyyaz’ın bir gece önce söylediklerini hatırlamamasıyla büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Saliha, Selma ile bir konuşma yaptı ve Mihran’la aşklarının karşısında durmayacağını söyledi. Saliha, Setrak Usta’nın mektubunu Mihran’a verdi.

Herkesin peşinden koştuğu kolye sonunda Selma’nın oldu. Setrak’ın mektubuyla geçmişin sırrı çözüldü. Feyyaz’ın aklının başına gelmesiyle Füsun’la bir konuşma yaptı. İkili sonunda birbirlerine olan duygularını itiraf etti ve yeni bir başlangıç yaptı.

Oyuncu kadrosunda Binnur Kaya, Ecem Erkek, Leyla Tanlar, Zeynep Çamcı, Olgun Toker, Burak Dakak ve Yıldıray Şahinler, Seray Gözler, Oya İloğulları, Orkuncan İzan, Duygu Köse’nin yer aldığı ‘Güzel Günler’in yönetmen koltuğunda Osman Taşçı otururken, dizinin senaryosu Selin Tunç imzası taşıyor.