Ana sayfa Sosyal Medya Yalı Çapkını dizisinde izleyicilerin çok eleştirdiği bir hatadan geri dönme fırsatı çıktı!

Yalı Çapkını dizisinde izleyicilerin çok eleştirdiği bir hatadan geri dönme fırsatı çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yalı Çapkını dizisi 23 Eylül tarihinde Star TV ekranında izleyicilerle buluşmaya başladı ve sezon sonuna gelindiği bu ortamda çok müthiş bir çıkış sergiledi. Çift haneli reytinglere ulaşarak birincilikler elde eden dizi, uzun süre Cuma rekabetinde en ön sıradaydı. Ancak daha sonra Kızılcık Şerbeti dizisinin de yükselişinin etkisiyle bir süre Yalı Çapkını dizisinin reytingleri düştü, birincilikler rakibe kaptırıldı.

Ancak geçtiğimiz Cuma akşamı yayınlanan 33. bölümde yine tüm izleyici gruplarında birincilik elde eden dizi, Kızılcık Şerbeti’nde yaşanan ilgi azalmasını bir fırsata dönüştürerek, kendi izleyicisini Star TV ekranında tutmayı başardı.

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in başrollerinde yer aldığı dizinin 33. bölümünde Fuat Korhan karakterini canlandıran Doğukan Polat’ın ayrılığı ise izleyenleri derinden üzdü. Fuat karakterinin yeterince güçlü şekilde hikayede tutulmadığını, senaristlerin bu karakterin iç yüzüne odaklanmadığını eleştiri olarak sosyal medya ortamında bulabilirsiniz.

Doğukan Polat diziden ayrılması istenmeyen ve gittiği için de bir çok izleyicinin rahatsız oldu bir isim haline geldi. Ancak benzer bir durum sezon başında da yaşanmıştı.

Kolsuz Necip Usta olarak dizini 3. bölümünden 10. bölümüne kadar hikayede yer alan Menderes Samancılar için de dizinin hayranları hikayeden çıkartılmaması gerektiğini zamanında çok söyledi. Ancak senaristler bu karakteri göndermeyi tercih etti ve bu durum sosyal medyada uzun süre eleştiri konusu oldu.

16 Haziran’da ilk sezonu tamamlaması planlanan Yalı Çapkını dizisinde bir sürpriz yaşanacak. 26 Mayıs Cuma akşamı ekrana gelecek 34. bölümde Menderes Samancılar’ın canlandırdığı Kolsuz Necip Usta karakterini hikayede yeniden göreceksiniz.

Fuat’ın vefat etmesi nedeniyle büyük sarsıntı yaşayan Halis Ağa’ya başsağlığı ziyaretine gelecek olan Necip karakterinin hikayede kısa süre kalması bekleniyor. Ancak senaristler daha önce izleyicilerin hikayesini çok merak ettiği bu karakteri yeniden diziye dahil etse birçok izleyici bundan memnun olacaktır. Zaten müthiş de performans sergileyen Menderes Samancılar’ın Yalı Çapkını dizisinde yarım kalan hikayesinin yeniden alevlendirilmesi diziye katkı yapacaktır. Tabii ki senaristler nasıl bir plan yapacak bilinmez ama izleyicilerin yoğun isteği belki etkili olabilir..