Ana sayfa Dizi Haberleri Güzel Günler dizisini izledikçe insanın içi açılıyor ama reytinglere bakmamak şartıyla!

Güzel Günler dizisini izledikçe insanın içi açılıyor ama reytinglere bakmamak şartıyla!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında pazar akşamlarının sevilen dizilerinden birisi olacağını daha ilk bölümden sergileyen Güzel Günler, 13 Kasım akşamı ikinci bölümü ile izleyicilerin karşısındaydı. Binnur Kaya, Yıldıray Şahinler, Zeynep Çamcı, Olgun Toker, Ecem Erkek, Leyla Tanlar ve Burak Dakak gibi oyuncuların başrolünde yer aldığı dizinin hikayesine yönelik çok olumlu yorumlar yapılıyor.

Bir aile dizisi olarak güncel hayatın içinde yaşanan ve birçok kişinin de kendi hayatında benzerlerini yaşadığı durumlar Güzel Günler dizisiyle ekrana yansıtılıyor. Özelilkle Binnur Kaya hayranları, oyuncunun daha önceki aile dizilerinin bir benzeriyle ekranda olmasından memnun.

Zeynep Çamcı’nın yeniden dizilere dönüşü, ayrıca Leyla Tanlar ile Burak Dakak uyumu da izleyicilerin beğenisini topladı. Tabii ke bir de Ecem Erkek’in komedi ile dramı iç içe barındıran bir rolle yeniden setlerde yer alması da önemli bir gelişme oldu. Olgun Toker’in de sevilen bir karakter ile dram rollerinden sonra hayranlarını yeniden memnun ettiğini gözlemliyoruz.

Güzel Günler dizisini izledikçe insanın içi açılıyor ama reytinglere bakmamak şartıyla! 7

Güzel Günler dizisi hem hikayesinin bütünlüğü ve yarattığı farkındalık ile hem de oyuncuların etkileyici performansı ile sosyal medyada övgüler alıyor. Bir çok dizi hayranı, projenin uzun süreli olmasını istediğini ve hikayedeki karakterler ile oyuncuların bütünleşmesini de başarılı buluyor.

Altan ve Atakan karakterlerinde Zeynep Çamcı ile Olgun Toker ikilisi de yeni sezonun en dikkat çeken dizi çiftlerinden birisi olarak tarif ediliyor.

Güzel Günler dizisinin ilk bölüm reytingleri ortalamanın üzerinde gerçekleşen reytingler ile gayet olumluydu. Ancak ikini bölümde yaşanan düşüş ile birlikte izleyicilerin rahatsız olduğunu söyleyebiliriz.

Neden düşüş yaşadığını merak eden ve sosyal medyada bundan rahatsızlığını ifade eden Güzel Günler dizisi hayranları, projenin daha büyük ilgiyi hak ettiğine inanıyor.

Güzel Günler her haliyle beğeni toplamış olsa bile, ikinci bölüm reytinglerine bakanlar rakamlardan rahatsız oluyor. Ortalamanın altında gerçekleşen reytingler bir düşüşü sergilerken, tüm kişilerde onunculuk, AB grubunda yedincilik ve ABC1’de ise sekizincilik, sanki dizinin hak ettiği oranlar değilmiş gibi geliyor.

Bakalım 20 Kasım pazar günü yayınlanacak 3. bölümde reyting sonuçları nasıl gelecek?