Ana sayfa Sosyal Medya Şevval Sam’ın doğum günü dileğini duyan hayranları kulaklarına inanamadı!..

Şevval Sam’ın doğum günü dileğini duyan hayranları kulaklarına inanamadı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Fox TV’nin Yasak Elma dizisinde canlandırdığı ‘Ender’ karakteriyle gönüllerde taht kuran oyuncu Şevval Sam yeni yaşını sosyal medya paylaşımıyla kutladı.

11 Kasım 1973 doğumlu Şevval Sam’ın doğum günü dileği ise hayranlarını mest etti. Instagram’da doğum günü paylaşımında bulunan Şevval Sam paylaşımının altına şu cümleleri yazdı;

“Dostlar beni merak etmeyin..yaşımı başımın üstüne aldım, sağlıklı ve mutluyum. En önemlisi bunun sizlerin sevgisiyle de taçlanıyor olması. Tebriklere ve kutlamalara tek tek cevap verememiş olsam da, bilmenizi isterim ki, her biriniz çok kıymetlisiniz. Tüm iyi dileklerinizi okudum ve kalbimden duydum. Neyse, artık yolun yarısına geldim, ikinci 600 yılımı da sizlerle geçirmek bugünkü dileğim olsun…”

Şevval Sam'ın doğum günü dileğini duyan hayranları kulaklarına inanamadı!.. 8

Oyuncunun paylaşımına binlerce yorum yapıldı. Hayranları, ” Mutlu yıllar kraliçe” gibi doğum günü dileklerinde bulundular.

Şevval Sam’ın Yasak Elma dizisindeki rol arkadaşı ve aynı zamanda yakın dostu oyuncu Eda Ece’de Sam’ın doğum günü dolayısıyla sosyal medyada bir paylaşımda bulundu.

Şevval Sam'ın doğum günü dileğini duyan hayranları kulaklarına inanamadı!.. 9

Birlikte keyifli bir çekim anının fotoğrafını yayınlayan Eda Ece, “İyi ki doğdun my partner in crime, canım Şevi’m, güzel dostluğun ve bu hayattaki yol göstericiliğin için bin teşekkür, çok mutlu bir yaş geçir, seni ben hep güldürürüm merak etme. Love you. Ender ve Yldız forover ama Eda ve Şevi başka” notunu paylaştı.