Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisinde Nursema’nın ağırlığı azalıyor, Doğa hikayeye damgasını vuruyor!

Kızılcık Şerbeti dizisinde Nursema’nın ağırlığı azalıyor, Doğa hikayeye damgasını vuruyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmakta olan Kızılcık Şerbeti dizisinde 25 bölüm geride kaldı. Dizinin hikayesinde 26. yeni bölüm öncesinde izleyiciler de çok heyecanlı bir bekleyiş içine girdi. Dizinin hikayesinde hamilelik süreci içindeki Doğa karakterinin kocası Fatih tarafından aldatılması konusu ağırlık kazanıyor.

Birçok izleyici Doğa’nın Fatih’in yaptıklarını öğrenmesini ve sonrasında da onu terk ederek, kendi başına hayata tutunmasını beklediklerini belirten yorumlar paylaşıyor. Doğa’nın güçlü bir kadın görüntüsü ortaya koyması temennisinde bulunan izleyiciler, “Umarım ileriki bölümlerde Doğa’nın intikamını ve Fatih’in pişmanlıktan perişan olmasını izleriz” şeklinde yorumlarda bulunuyor.

Geçtiğimiz haftalarda özellikle Nursema karakterinin istemediği bir adam ile evlendirilmesi, pencereden aşağıya itilmesi, ailesinden hesap sorması gibi konular fazlasıyla gündem olmuştu. Kızılcık Şerbeti dizisinin de çok büyük reyting patlaması yapmasına neden olan bu hikaye dönüşümünde artık Nursema karakteri daha az merak unsuru olacak gibi gözüküyor.

Ceren Yalazoğlu’nun canlandırdığı Nursema, sevdiği Umut ile evlenecek ve hikayede artık merak unsuru Doğa karakterinin üzerine yoğunlaşacak. Çünkü Doğa kocası tarafından aldatılan ve anne olmaya hazırlanan bir kadın olarak, benzer durumları yaşayan birçok kadının sesi konumuna gelecek.

Kızılcık Şerbeti dizisinin izleyicileri de güçlü bir Doğa karakteri görmek istiyor ve Fatih’in de yaptıkları yanlışların cezasını ödemesi gerektiğine inanıyor. Böyle yüksek bir inanç ortadayken, senaristlerin hikayeyi nasıl sürdürecekleri de Doğa karakteri üzerinden yorumlanacaktır. Zira izleyiciler için artık Sıla Türkoğlu’nun canlandırdığı Doğa, hikayenin sürükleyici karakteri olarak en ön sırada gösteriliyor.

Kızılcık Şerbeti 26. bölüm fragmanında Doğa diyor ki; “Bana dokunmasına bile dayanamıyorum. İhaneti asla kabul edemem, boşanacağım.”

Dizinin 19 Mayıs Cuma akşamı yayınlanacak olan 26. yeni bölümü yeni olaylarla milyonların ilgisini çekecek gibi gözüküyor.