Ana sayfa Sosyal Medya Güzel oyuncu Damla Colbay’ın işte ve aşkta yüzü gülüyor!..

Güzel oyuncu Damla Colbay’ın işte ve aşkta yüzü gülüyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oyuncu Damla Colbay en son ATV ekranında yayınlanan Yalnız Kurt isimli dizide rol aldı. Yalnız Kurt, aksiyon dolu bir diziydi ve bir ajan rolündeki oyuncu da farklı bir rol ile hayranlarını bir hayli şaşırmıştı. Colbay dizinin ikinci sezonunda yer almadı.

Oyuncu TV8’de yayınlanacak Sıfırıncı Gün ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Damla Colbay, yine bir aksiyon dizisinde mafya, polis ve aşk üçgeni arasında geçen hikayede yeteneklerini sergileyecek.

İş hayatında yeni dizi heyecanı yaşayan Colbay’ın özel hayatında da her şey yolunda görünüyor. Bir süredir Doktor Ali Osman Çiçek ile ilişki yaşayan güzel oyuncu sevgilisiyle pozunu sosyal medya hesabından paylaştı.

Güzel oyuncu Damla Colbay'ın işte ve aşkta yüzü gülüyor!.. 44

İlişkilerini gözlerden uzakta yaşamayı tercih eden çift zaman zaman sosyal medyada paylaşımlarda bulunuyor. Sıfırıncı Gün dizisine ikinci bölümde dahil olacak olan Damla Colbay yaptığı açıklamada heyecanını şu sözlerle ifade etmişti; “Ben ikinci bölümde dahil olacağım. Çok yoğun çalıştıklarını biliyorum. Çok güzel bir senaryo ve çok güçlü bir ekiple geliyoruz. Hepimiz çok heyecanlıyız.”

Engin Öztürk ve Aybüke Pusat’ın başrolünde yer aldığı Sıfırıncı Gün’de başarılı oyuncular  Berk Cankat, Sarp Akkaya ve Yiğit Özşener’de öne çıkan karakterlere hayat veriyorlar.