Ana sayfa Dizi Fragmanları Gönül Dağı dizisi 78. bölümde; Taner, Veysel ve Ramazan çok zor bir duruma düşüyor!

Gönül Dağı dizisi 78. bölümde; Taner, Veysel ve Ramazan çok zor bir duruma düşüyor!

tarafından ker_def

Ekrana geldiği ilk bölümden itibaren izleyicilerin gönüllerinde taht kuran, her hafta reyting rekorları kıran ve başarısını sürekli katlayan Gönül Dağı’nın 78. Bölümü 17 Aralık Cumartesi akşamı saat 20:00’de TRT 1 ekranlarına gelecek.

Ülkemizin çok önemli sorunlarına parmak basarak, sevgi, saygı, hoşgörü ve geleneksel değerlerimizle harmanlanmış samimi senaryosu ile izleyicileri hem duygulandıran hem de yüzlerindeki eksik etmeyen Gönül Dağı, gençleri girişimcilik konusunda motive etmeye ve onlara rehberlik etmeye devam ediyor.

Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu’nun başrolleri paylaştığı Gönül Dağı’nda, Ecem Özkaya, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk gibi önemli isimlerin de kadrosunda yer aldığı dizinin 78. bölümü 17 Aralık akşamı izleyicilerle buluşacak. Gönül Dağı’nın 78. Bölümünün özeti ise şöyle:

“Amcaoğulları, sıcak su ihalesi için çalışırken davalık oldukları Şilililerden kötü bir hamle gelir. Amcaoğulları başlarındaki sorunu herkesten gizler. Amcaoğulları bu zor durumdan nasıl kurtulacaktır? Selma Öğretmen, okuldaki çocuklara laboratuvar yapmak için uğraşırken işi zorlaşmıştır. Selma Öğretmen’in azminden etkilenip ona yardım etmeye kim karar verir?

Rıfat ve Mihriban, mutlu evliliklerini sürdürmeye çalışırken Hacer’in gölgesi üzerlerindedir. Hacer’in olmayacak davranışları, Rıfat’a hangi kararları aldırmaya sevk edecektir?”

Gönül Dağı’nın 78. Bölümü, 17 Aralık Cumartesi akşamı saat 20:00’de TRT 1’de.