Ana sayfa Sosyal Medya Güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz koyu renk saç rengini yeni rolü için değiştirdi!..

Güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz koyu renk saç rengini yeni rolü için değiştirdi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  En son rol aldığı Alev Alev dizisinden bu yana herhangi bir projede yer almayan Dilan Çiçek Deniz, Netflix için çekilecek yeni bir film projesinde Burak Deniz’le baş rolü paylaşmaya hazırlanıyor.

Dilan Çiçek Deniz ve Burak Deniz, Ozan Açıktan’ın yöneteceği Gidenler isimli filmde birlikte rol alacak. Daha önce BluTV’de yayınlanan Yarım Kalan Aşklar dizisinde de baş rolü paylaşan iki oyuncu yeniden bir projede birlikte yer alacak.

Filmin çekimlerine iki hafta içerisinde başlanacak. Dilan Çiçek Deniz yeni film projesi için imajını yeniledi. Uzun yıllardır koyu saç rengiyle görmeye alıştığımız güzel oyuncu saçlarının rengini açtı. Oyuncu yeni saçlarıyla fotoğraflarını instagram hesabından takipçilerinin beğenisine sundu.

Oyuncu paylaşımına, ‘Yeni karakter yükleniyor’ notunu düştü. Ancak oyuncunun yeni saç rengi sosyal medyayı ikiye böldü. Bazı takipçileri açık saç rengini oyuncuya çok yakıştırdı, bazı takipçileri ise eski saç renginin daha doğal olduğu görüşünde birleşti.

Dilen Çiçek Deniz’in Burak Deniz ile baş rolü paylaşacağı Gidenler filminde canlandıracağı karakter için yaptığı bu değişiklik, oyuncunun canlandıracağı karakterin detaylarına olan ilgiyi de artırdı.

Dilan Çiçek Deniz ve Burak Deniz, Küçük Tatlı Yalancılar ve Yarım Kalan Aşklar’dan sonra Gidenler ile üçüncü kez bir araya gelecek. İki başarılı oyuncunun yeniden bir projede buluşacak olması hayranlarını şimdiden heyecanlandırdı.