Ana sayfa Sosyal Medya Şahmeran’ı bekleyemeyen Serenay Sarıkaya hayranlarına güzel haber!

Şahmeran’ı bekleyemeyen Serenay Sarıkaya hayranlarına güzel haber!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya çok uzun süredir ekranlardan uzakta. En son rol aldığı Fi dizisinden bu yana bir dizi projesinde yer almayan güzel oyuncu şimdilerde yeni dizisi Şahmaran’ın çekimlerinde. Ancak Şahmeran’dan önce güzel yıldızı görmek isteyen hayranlarına güzel bir haber var.

En son 2017 yılında PuhuTV’re yayınlanan dizisi Fi’den sonra bir daha dizi projesinde yer almayan Serenay Sarıkaya Alice Müzikali’nde rol almayı tercih etmişti. Oyun sahneye konulmuştu ancak kısa süre sonra pandemi patlayınca gösterimler sona ermişti.

Serenay Sarıkaya o zamandan bu yana sadece markaların reklam filmlerinde oynuyor. Bugüne kadar birçok markanın yüzü olan güzel oyuncu şimdi de Akbank reklamlarında rol aldı. Sarıkaya’nın oynadığı reklam filmi sosyal medyada paylaşılmaya başladı. Reklam, uzun süredir Serenay Sarıkaya özlemi içindeki hayranları için de hasret gidermek için iyi bir fırsat oldu.

Yetenekli oyuncu 2013-2015 yılları arasında yayınlanan Medcezir dizisinden sonra tercihini dijitalden yana kullanmış ve Puhu TV için çekilen Fi’de rol almıştı. Azra Kohen’in romanından uyarlanan dizi büyük beğeni toplamıştı.

Sarıkaya Fi’den sonra herhangi bir dizide rol almadı. Onun yerine sahne heyecanı yaşamak istedi ve Alice Müzikali’nden gelen teklifi kabul etti. Ancak oyun gösterime girdikten kısa süre sonra pandemi ortaya çıkınca gösterilere ara verildi.

Bu arada Serenay Sarıkaya en sonunda setlere geri dönmeye karar verdi ve Netflix için çekilen Şahmeran dizisinden gelen teklifi kabul etti. Serenay Sarıkaya’nın başrolünü Burak Deniz’le paylaştığı Şahmeran’ın çekimleri hala devam ediyor.