Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir’in yeni partneri Kerem Bürsin mi olacak yoksa Can Yaman mı?

Demet Özdemir’in yeni partneri Kerem Bürsin mi olacak yoksa Can Yaman mı?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemin en popüler kadın oyuncularından Demet Özdemir çok uzun zamandır ekranlardan uzakta. Ancak adı bir süredir yeni projelerde anılıyor. Aynı zamanda yeni partnerlerle… Bir habere göre Özdemir’in yeni partneri Kerem Bürsin olabilir. Bir iddiaya göre ise Can Yaman’ın adı geçiyor.

Demet Özdemir kariyerinde büyük bir sıçrama yapmasını sağlayan Erkenci Kuş’un ardından dram da oynayabildiğini göstermek için Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde rol almıştı. Özdemir dramın da altından hakkıyla kalktı ve dizi reytinglerde çok başarılı oldu.

Demet Özdemir’in yeni partneri Kerem Bürsin mi olacak yoksa Can Yaman mı? 2

Doğduğun Ev Kaderindir’in sona ermesinin üzerinden aylar geçti ancak Demet Özdemir bu süreçte tercihini diziden değil filmden yana koydu. Netflix için çekilen Aşk Taktikleri filminin çekimleri yaz aylarında gerçekleştirildi. Özdemir’in başrolünü Şükrü Özyıldız’da paylaştığı dizi 11 Şubat’ta yayınlanacak.

Her ne kadar bu aralar setten uzak olsa da Demet Özdemir cephesi bir hayli hareketli. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre güzel oyuncu yaz aylarında Türkiye’deki yayınına başlayacak Disney Plus’la görüşme halinde. MF Yapım’ın çekeceği dizide Özdemir’in partneri Kerem Bürsin olacak.

Demet Özdemir’in yeni partneri Kerem Bürsin mi olacak yoksa Can Yaman mı? 3

Ortalıkta dolaşan bir başka iddia ise özellikle Erkenci Kuş’ta Can Yaman ve Demet Özdemir’in güzel enerjisini unutamayan izleyicileri heyecanlandırdı. Bu iddiaya göre Ay Yapım’ın Disney Plus için çekeceği dizide başrol oynayacak Can Yaman partnerinin Demet Özdemir olmasını çok istiyor.

Demet Özdemir’in yeni partneri Kerem Bürsin mi olacak yoksa Can Yaman mı? 4

Hatta iddialara göre önümüzdeki günlerde yeni projesi için Türkiye’ye gelecek olan Can Yaman, Ay Yapım ekibi ve Demet Özdemir diziyi konuşmak üzere bir yemekte bir araya gelecek. Eğer Demet Özdemir ve Can Yaman bir araya gelirse Erkenci Kuş’un sadece Türkiye’deki değil yurt dışındaki hayranlarını da çok heyecanlandıracak bir gelişme olacak.