Ana sayfa Sosyal Medya Güzel oyuncu Hande Doğandemir pembe kombiniyle sosyal medyayı salladı!..

Güzel oyuncu Hande Doğandemir pembe kombiniyle sosyal medyayı salladı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- ‘Men Of The Year’ ödüllerinin 10’uncu yılını ‘Birlikte Var Olmak’ temasıyla kutlayan GQ Türkiye, önceki akşam sanat ve iş dünyasının yıldız isimlerini bir araya getirdi

Davete katılan isimler arasında güzel oyuncu Hande Doğandemir’ de vardı. Pembe derin göğüs dekolteli ceket ve pantolon takımının içine giydiği dantel detaylı  iç çamaşırı ile dikkat çeken oyuncu şıklığıyla göz kamaştırdı.

Fotoğraflarını sosyal medyadan da yayınlayan oyuncunun paylaşımı kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı. Takipçileri fotoğraflara, “Çok güzelsin ve  “Alev Ateş hatun” şeklinde yorumlarda bulundular.

Güzel oyuncu Hande Doğandemir pembe kombiniyle sosyal medyayı salladı!.. 7

Ekranlara en son Star TV’de yayınlanan Annemizi Saklarken dizisi ile gelen Hande Doğandemir çok yakında yeni bir yapım ile hayranlarının karşısına çıkacak.

Hande Doğandemir’in yeni dizisi, yapımını O3 Medya’nın üstlendiği, Show TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanan NBCUniversal Formats ve Universal Television’un başarılı dizisi ‘New Amsterdam’ın uluslararası ilk uyarlaması olan Hayat Bugün.

Hande Doğandemir dizide; orjinal yapımdaki ‘Dr. Lauren Bloom’ karakterine hayat vererek Dr. Derin Nalbantoğlu ile hayranlarının karşısına çıkacak. Dizinin yayın tarihini merak eden hayranları sosyal medya yorumlarında oyuncuya yayın tarihi ile ilgili de sorular yönelttiler.