Ana sayfa Dizi Analiz Kasaba Doktoru dizisinde Hakan ve Mine’den bir şans daha!

Kasaba Doktoru dizisinde Hakan ve Mine’den bir şans daha!

tarafından ker_def

TRT 1’in beğeni ile izlenen dizisi ‘Kasaba Doktoru’ 7 Ekim Cuma akşamı on dokuzuncu bölümüyle ekrana geldi. Hakan ve Mine ilişkilerine bir şans daha verdi…

Kasaba Doktoru’nun on dokuzuncu bölümünde neler oldu? İşte detaylar: Ömer’in annesinin cenazesine Yalçın da katıldı. Hakan ve Ömer’in sert sözleri karşısında Yalçın’ın Ömer’e söylediği cümle Ömer’in kafasını karıştırdı. Ömer bir yandan annesini kaybetmenin acısını yaşarken bir yandan da en yakınındaki hainin peşine düştü.

Hastaneye gelen bir vaka Mine’nin Hakan hakkındaki düşüncelerini değiştirdi. Mine ile Hakan sonunda geçmişte kaybettikleri bebekleriyle ilgili yüzleştiler. Yalçın, Neslihan’ın Çiçek’le konuştuğunu görüp Çiçek hakkında gizli bir araştırmaya girince Neslihan’ın Erol’a kurduğu acımasız planı öğrendi.

Ömer, Leyla’nın Mediha dosyasını en başından beri bildiğini Berk’ten öğrenince aralarındaki tüm bağları kopardı. Leyla, kendini Ömer’e anlatmak için büyük çaba sarf etti ancak Ömer’in Leyla’yı affetmeye hiç niyeti yoktu. Ömer, hastanede de Leyla’yı görmezden gelmeye başladı. Leyla ve Ömer aralarındaki sorunu bir ameliyata taşıyınca Hakan Hoca tarafından sert bir dille uyarıldılar.

Hakan ve Mine için beklenen duruşma günü gelip çattı. Hakan duruşma sırasında boşanmak istemediğini söyleyerek duygularını dile getirdi. Mine de Hakan’ı sevdiğini söyleyince ikili boşanmaktan vazgeçti.

Kasaba Doktoru yeni bölümleriyle her cuma saat 20.00’de TRT1’de… Dizinin 20. yeni bölümünden ilk fragman da paylaşıldı: