Ana sayfa Sosyal Medya Güzel oyuncu İrem Helvacıoğlu yılın aşk bombasını patlattı!..

Güzel oyuncu İrem Helvacıoğlu yılın aşk bombasını patlattı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Engin Akyürek ile başrolü paylaştığı,  Disney Plus platformu için çekilen Kaçış dizisi için çekimlere başlayan ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu hem iş hem de özel hayatında heyecanlı günler yaşıyor.

Oyuncu yeni bir aşka yelken açtı. İrem Helvacıoğlu, gurme Yolaç Özden ile aşkını instagram hesabından yaptığı paylaşımla ilan etti.

Helvacıoğlu, yeni yılı sevgilisiyle karşıladı. Yolaç Özcan ile fotoğrafını paylaşan oyuncu fotoğrafın altına, “Bazen bir an’ı anlatabilmek çok zorlaşır, kelimeleri doğru yerleştiremezsin, kafandakini aktaramazsın… Anlatamadığın her şeyi o fotoğraf karesi anlatır… Her an’ı bana bu kadar güzel ve tarifsiz yaşattığın ve bu yıla bu neşeyle girmemize sebep olduğun için teşekkür ederim”yazdı.

Güzel oyuncu İrem Helvacıoğlu yılın aşk bombasını patlattı!.. 8

Geçtiğimiz yılın Eylül ayında sevgilisi Eser Alp’ten ayrılan İrem Helvacıoğlu’nun yeni aşkı hayranlarını da çok mutlu etti. Oyuncunun paylaşımının altına takipçileri tarafından ‘Çok yakıştınız’ şeklinde pek çok yorum yapıldı.

Güzel oyuncu İrem Helvacıoğlu yılın aşk bombasını patlattı!.. 9

Sen Anlat Karadeniz isimli dizideki etkili çıkışı ile dünyanın birçok ülkesinde tanınan ve en son rol aldığı Baş Belası dizisindeki performansıyla beğeni toplayan İrem Helvacıoğlu’nun hayranları Kaçış dizisini de heyecanla bekliyor.

Hikayesini Engin Akyürek’in yazdığı Kaçış’da İrem Helvacıoğlu ile Engin Akyürek ikilisinin uyumu da merak ediliyor.