Ana sayfa Sosyal Medya Son Yaz ile parlayan Alperen Duymaz’a yeni dizi setinde büyük şok!

Son Yaz ile parlayan Alperen Duymaz’a yeni dizi setinde büyük şok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Alperen Duymaz, 2021 yılının son döneminde yeni bir dizi için sete çıktı. Erkek Severse isimli romantik komedi dizisinin çekimlerinde yer alan oyuncu, hayranlarını da bir hayli sevindirdi.

Son Yaz isimli Fox TV dizisinde Akgün olarak izlediğimiz oyuncu, bu karakter ile akıllara yerleşti ve hayranları da onu bu karakterde çok benimsedi. Fakat Akgün karakteri dizinin 26. bölümde final yapması ile artık geride kaldı. Şimdi oyuncunun yeni dizisi heyecanla bekleniyor.

Romantik komedi dizilerinin en güçlü senaristlerinden birisi olarak gösterilen Aslı Kızmaz’ın senaryosunu yazdığı Erkek Severse için sete çıkan oyuncu, kötü bir sürpriz ile karşılaştı. Gazeteci Birsen Altuntaş, Alperen Duymaz’ın koronavirüse yakalandığını duyurdu.

Son Yaz ile parlayan Alperen Duymaz'a yeni dizi setinde büyük şok! 8

Gold Film tarafından hazırlanan proje 2022 yılında Bein Connect platformunun en iddialı dizilerinden birisi olarak öne çıktı. Alperen Duymaz’ın yanı sıra; Büşra Develi, Yasemin Allen, Yağız Can Konyalı, Aslı Sümen, Görkem Sevindik, Çağrı Çıtanak ve Tolga Güleç gibi isimlerin de yer aldığı dizi merakla beklenen yapımlardan birisi.

Ancak kendisini kötü hissederek hastaneye giden ve koronavirüs testi yaptıran Alperen Duymaz’ın sonucunun pozitif çıkması dizinin çekimlerinin durmasına neden oldu.

Son Yaz ile parlayan Alperen Duymaz'a yeni dizi setinde büyük şok! 9

Bu gelişme üzerine tüm ekibe koronavirüs testleri yapıldı. Başka herhangi birisinin koronavirüse yakalanmaması ise sevindirici bir gelişme oldu.

Yeni dizide romantik komedi hikayesinde izleyeceğimiz Alperen Duymaz, Kenan isimli karakteri canlandıracak.