Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV daha yeni başlayan dizisi için final kararı verdi!

Fox TV daha yeni başlayan dizisi için final kararı verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle yeni buluşmaya başlayan Uzak Şehrin Masalı dizisi için alınan final kararı hayranları şoke etti. Henüz 3 bölümü yayınlanan dram yapımının reytingleri kötü geldi.

Teşkilat dizisinin başlaması ve Yargı’nın da çok iyi performans göstermesi sonrasında Pazar rekabetinde Uzak Şehrin Masalı, 3. en çok izlenen dizi konumuna düştü. İkimizin Sırrı ve İçimizden Biri isimli diziler daha düşük reytingler elde etti. Fox TV yönetimi de dizi adına final kararı aldı.

Aslıhan Güner, Barış Kılıç, Timur Acar ve Begüm Birgören’in başrollerinde yer aldığı dizi için alınan kararı gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu. Uzak Şehrin Masalı dizisi beşinci bölümü ile birlikte veda edecek. Dizinin geriye sadece 2 bölümü kalmış oldu.

Geçen sezon da Fox TV, elinde çok sayıda dizi olduğu için düşük performans sergileyen yapımları hemen yayından kaldırma kararı vererek büyük tepki çekmişti. Kanalın aldığı bu final kararı da eleştirilmeyi hak ediyor. Zira diziye yeterince fırsat verilmeden bir başka yapım Pazar rekabetine getirilecek. Peki ne değişecek?

Elkızı ve Elbet Bir Gün isimli dizilerinden birisinin ekrana gelmesi bekleniyor. Ancak Pazar rekabetinde yeni dizinin iyi performans sergileyeceğinin garantisi yok.