Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Güzel yıldızın büyük özlemi! Burcu Biricik en büyük hayalini açıkladı!

Güzel yıldızın büyük özlemi! Burcu Biricik en büyük hayalini açıkladı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemde dizi ve sinema dünyasının en başarılı kadın oyuncularından biri olarak karşımıza çıkan Burcu Biricik, arka arkaya başarılı projelere imza atmaya devam ediyor. Her projesiyle gündem olan ve kariyerini daha ileriye taşıyan Burcu Biricik en büyük hayalinin ne olduğunu açıkladı.

Halen Kanal D’de yayınlanan Camdaki Kız dizisinde Nalan karakterini canlandıran, Netflix’te yayınlanan Fatma adlı diziyle kariyerinin en büyük çıkışını yapan Burcu Biricik kariyer adımlarını bir bir tırmanmaya devam ediyor. Arka arkaya başarılı projelerde yer alan Biricik, hayallerini bir tiyatro oyununda yer almak olduğunu söyledi.

Burcu Biricik, Küvetteki Kadınlar adlı tiyatro oyununun Fişekhane’deki prömiyerine katıldı. Erdal Beşikçioğlu’nun sahneye koyduğu ve başrollerinde Hazal Türesan, Naz Göktan ve Selin Zafertepe’nin rol aldığı tiyatro oyununun galasına katılan Burcu Biricik gazetecilere açıklama yaptı.

Güzel yıldızın büyük özlemi! Burcu Biricik en büyük hayalini açıkladı! 7

Tiyatroya özlemini dile getiren ünlü oyuncu yeniden sahnelerde olmak istediğini söyledi ve “Bir oyuncunun nefes aldığı yerdir tiyatro sahnesi. Umarım bir gün bana da nasip olur” dedi.

Burcu Biricik ünlü olmadan önce birçok tiyatro oyununda rol almıştı. Lise yıllarında katıldığı tiyatro festivalinde ödül aldıktan sonra profesyonel anlamda oyuncu olmaya karar veren Biricik, Ege Üniversitesi Arkeoloji Bölümü’nde lisans eğitimini tamamlarken, aynı zamanda da Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda oyunculuk eğitimi aldı.

Biricik, oyunculuk kariyerine İzmir Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda stajyer kadroda yer alarak başladı. Burada İkinin Biri, Yaşlı Hanımın Ziyareti, Gözlerimi Kaparım, Vazifemi Yaparım ve Yedi Kocalı Hürmüz gibi çeşitli oyunlarda rol aldı. 2007 yılında Show TV’de yayınlanan Maçolar dizisiyle de ekran dünyasına adım attı.