Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Nur Fettahoğlu’ndan ‘Siyah At’ filminin setinden ilk fotoğraf geldi!

Nur Fettahoğlu’ndan ‘Siyah At’ filminin setinden ilk fotoğraf geldi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen sezon Star TV dizilerinde yer alan Nur Fettahoğlu, sergilediği başarılı performanslarla dikkat çekti. ‘Babil’ dizisindeki ‘Eda’ karakterinin yanı sıra ‘Kağıt Ev’ isimli dizide de yer alan oyuncu, önümüzdeki dönemde bir sinema filminde yer alacak.

‘Siyah At’ adlı filmde usta oyuncu Şerif Sezer ile birlikte kamera karşısına geçecek olan Nur Fettahoğlu, film çekimlerine başladı. Oyuncu, film setinden fotoğraflarını instagram hesabından takipçileriyle de paylaştı.

Nur Fettahoğlu'ndan 'Siyah At' filminin setinden ilk fotoğraf geldi! 1

Hayvanlara olan sevgisiyle de bilinen Nur Fettahoğlu, deniz kenarında bir köpekle fotoğraflarını paylaşarak, ‘Çalışma arkadaşım’ yazdı. Instagram’da 1.6 milyon takipçisi olan oyuncunun sempatik fotoğrafları kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

Nur Fettahoğlu'ndan 'Siyah At' filminin setinden ilk fotoğraf geldi! 2

Siyah At’ filminin yapımcılığını  Lara 1 Yapım üstleniyor, yönetmen koltuğunda ise Emre Kavuk oturuyor. Gökçe Tezdoğan’ın senaryosunu yazdığı dizinin iki ana karakterine Nur Fettahoğlu ve Şerif Sezer hayat verecek. ‘Siyah At’da Nur Fettahoğlu ‘Sümral’, Şerif Sezer ise ‘Nurgül’ karakterlerini canlandıracak.

Nur Fettahoğlu'ndan 'Siyah At' filminin setinden ilk fotoğraf geldi! 3

Psikolojik dram olarak öne çıkacak olan hikayede, minik oyuncular dışında erkek karakterlerin olmayacağı da gelen bilgiler arasında.