Ana sayfa Dizi Haberleri Hakim dizisi ilk bölüm reytingleriyle şaşırtmadı! İddialı yapım çok konuşuldu…

Hakim dizisi ilk bölüm reytingleriyle şaşırtmadı! İddialı yapım çok konuşuldu…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemde ekranda hukuk temalı diziler, izleyicinin ilgisini çeken yapımların başında geliyor. Yargı, Evlilik Hakkında Her Şey, Mahkum gibi konusunu hukuki davalardan alan dizilere bir yenisi daha eklendi hafta içinde. Atv’nin Hakim dizisi, hem güçlü kadrosu hem de hikayesi ile daha başlamadan büyük merak konusu olmuştu.

Pazartesi akşamları yayınlanacak olan Hakim dizisinin birinci bölümü, izleyiciyi adeta ekrana kilitledi. Ortalamanın üzerinde reytingleriyle kanalın da yüzünü güldüren dizi, tüm kişiler kategorisinde ilk bölümüyle 4.lük elde etmesi açısından da dikkat çekti.

Kadrosunda Erdal Beşikçioğlu ve Uğur Yücel gibi iki usta oyuncunun yanı sıra yine her biri başarılı oyunculuklarıyla gündemde olan Ebru Özkan, Hasibe Eren, Seda Akman, Burcu Kara da rollerinin hakkını vererek ilk bölümde dikkatleri üzerlerine çektiler.

Hakim dizisi, birinci bölümüyle birlikte ekranın çok konuşulacak iddialı yapımlarından birisi olduğunu ortaya koydu adeta! ABD’nin çok ses getiren Your Honor dizisinden uyarlanan Hakim’de Türkiye’nin çok sevilen, başarılı ve rol aldıkları projelerle konuşulan isimlerinden kadrosuyla Pazartesi akşamının yeni fenomeni olmaya aday bir yapım!

Reytinglerde olduğu kadar sosyal medyada da çok konuşuldu Hakim dizisi. Yayınlandığı akşam, birinci bölüme damga vuran kaza sahnesiyle de gündeme geldi. Dizinin genç kuşak oyuncuları, Eslem Akar ve Fatih Berk Şahin’in performansı da dikkat çekti.

Yapılan sosyal medya yorumlarında diziye tam not veren izleyiciler, giderek daha da çok konuşulacağının ve parlayacağının altını çiziyor. Heyecanın yüksek olduğu Hakim dizisinin reytinglerdeki başarısı da iddiasını ortaya koydu.

Tüm kişilerde 4. sırada yer alan dizi, ekrana hızlı bir giriş yaptı. Aynı zamanda AB ve ABC1 kategorilerinde de 5. olan dizi, ilk bölümü için iyi bir duruş sergiledi.

Pazartesi akşamları Alparslan Büyük Selçuklu ve Yasak Elma dizileri arasında yaşanan kıyasıya rekabete şimdi Hakim dizisinin de dahil olduğu görülüyor. İlerleyen haftalarda Hakim’in reytinglerini arttırması beklenirken, Show TV’nin finale doğru giden Üç Kuruş dizisinin de gerilediği ve tüm kişiler kategorisinde 7.,  AB’de 10., ABC1’de ise 9. olduğu görülmekte…

Yapımcılığını Limon Film’in üstlendiği Hakim dizisinin yönetmeni Erkan Tunç ve Süleyman Mert Özdemir. Senaryosu ise Yılmaz Şahin ve Çağla Kızılelma tarafından kaleme alınıyor. Hakim dizisinde işini yıllar boyunca adaleti sağlamak adına yapan ve etrafındaki herkes tarafından saygı gören bir hakimin oğlunun suça karışması üzerine yaşadığı yüzleşme anlatılıyor.

Hakim’in ikinci bölümü 11 Nisan Pazartesi akşamı ATV’de.