Ana sayfa Dizi Fragmanları Üç Kuruş dizisinde Aslıhan Malbora şoku yaşanıyor!

Üç Kuruş dizisinde Aslıhan Malbora şoku yaşanıyor!

tarafından ker_def

Show TV’nin Ay Yapım imzalı dizisi ‘Üç Kuruş’un yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı. Leyla ile Efe’nin evlendiği tanıtımda iki aşığın düğününde keyifli anlar yaşanırken Kılıç’ın hamlesi her şeyi altüst ediyor. Neriman, Baybars’a silah doğrulturken patlama sesi akıllara “Kim vuruldu?” sorusunu getiriyor.

Kartal ve Leyla karşılıklı oynarken düğüne gelen Kılıç, Leyla’yı vurarak herkesi şoke ediyor. Şimdi izleyiciler “Leyla’ya ne olacak?” sorusunun cevabını büyük bir merakla bekliyor. Necip Memili’nin canlandırdığı Kılıç karakteri önceki bölüm hikayeye dahil oldu ve daha şimdiden ünlü oyuncu hikayeye heyecan katmaya başladı… 28. bölümde final yapması beklenen Üç Kuruş dizisinde yine heyecanlı bir bölüm sizleri bekliyor.

Çaka ailesi dört bir koldan heyecanla düğün hazırlıkları yaparken Kılıç onlara fark ettirmeden enselerindedir. Kartal’ın son hamlesinden sonra Kılıç’ın kendi yöntemleriyle alacağı intikam planının her an gerçekleşebileceğini fark eden Şahin kendi yerini sağlamlaştırmaya çalışmaktadır.

Düğünde Kılıç’ın darbesiyle dağılan Kartal, Şahin’le yüzleşir. Aralarındaki sert kavgada Şahin, Kılıç’ın ailesine düşündüğünden çok daha büyük bir zarar verdiğini öğrenir.

Senaryosunda Damla Serim, Eset Akçilad ve Berrin Tekdemir’in imzası bulunan dizinin yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor.

‘Üç Kuruş’un kadrosunda Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Civan Canova, Necip Memili, Kadir Çermik, Bora Akkaş gibi önemli isimler bulunuyor.

‘Üç Kuruş’ yeni bölümüyle Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!