Ana sayfa Dizi Haberleri Hakim’den sonra yeni bir hukuk dizisi daha geliyor! ABD’de olay yaratan dizi Türkiye’ye uyarlanıyor!

Hakim’den sonra yeni bir hukuk dizisi daha geliyor! ABD’de olay yaratan dizi Türkiye’ye uyarlanıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay —Bu kış sezonun hukuk dizilerinin sezonu oldu. Yargı ve Evlilik Hakkında Her Şey’le başlayan, Mahkum’la devam eden önümüzdeki günlerde Hakim’le sürecek olan bu furyaya yeni bir dizi daha ekleniyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre 2016 yılında HBO’da yayınlanan The Night Of dizisi Türkiye’ye uyarlanıyor. Limon Film tarafından çekilecek dizi, ağırlıklı olarak mahkeme salonunda geçen bir hukuk dizisi.

ABD’de yayınladığı dönem büyük ilgi gören ve tartışmalar yaratan The Night Of dizisinin başrollerini Hollywood’un en başarılı karakter oyuncularından John Turturro ve Pakistan kökenli oyuncu Riz Ahmet paylaşıyordu.

Hakim’den sonra yeni bir hukuk dizisi daha geliyor! ABD’de olay yaratan dizi Türkiye’ye uyarlanıyor! 7

New York’ta yaşanan, karmaşık bir hikayeye sahip hayali bir cinayet davasının derinlemesine araştırıldığı sekiz bölümden oluşacak bir mini dizide bir kızı öldürmekle suçlanan Nasir Khan (Riz Ahmed) isimli Pakistanlı bir vatandaşın soruşturma ve dava süreci işleniyordu. Dizide Asya kökenlilere önyargı ve ırkçılık gibi konulara da dikkat çekiliyordu.

Ön hazırlıklarına başlanan yeni dizinin önümüzdeki yayın döneminde ekranlarda olması bekleniyor. Başarılı oyuncu John Turturro’yu kimin oynayacağı ise şimdiden büyük bir merak konusu.

2022 yayın dönemine hukuk dizileri damgasını vurmuştu. ABD yapımı The Split’ten uyarlanan ve Fox TV’de yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey, yine aynı kanalda yayınlanan Güney Kore dizisi Innocent Defendant’tan uyarlanan Mahkum ve orijinal Türk yapımı Yargı büyük ilgi görmeye devam ediyor. ABD yapımı Your Honor uyarlaması Hakim’in yakında yayınına başlaması bekleniyor. Bunu önümüzdeki sezonda The Night Of takip edecek.