Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Üç Kız Kardeş olmak kolay değil! Almila Ada role hazırlık sürecini anlattı!

Üç Kız Kardeş olmak kolay değil! Almila Ada role hazırlık sürecini anlattı!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında artık salı akşamları Üç Kız Kardeş dizisinin heyecanını yaşayacaksınız. İlk bölümü öncesinde Üç Kız Kardeş’in başrol oyuncuları sosyal medyadan gelen soruları cevapladı. Kanal D’nin, yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’nun üstlendiği dizisi Üç Kız Kardeş ilk bölümü ile 22 Şubat Salı (bu akşam) akşamı ekrana geliyor.

Üç Kız Kardeş romanının yazarı ve dizide Nesrin karakterine hayat veren İclal Aydın’ın yanı sıra, üç kız kardeşi canlandıran Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu ve Somer karakterine hayat veren Berker Güven, kamera karşısına geçerek sosyal medyadan gelen soruları cevapladı.

Role nasıl çalıştıkları sorusunu yanıtlayan Almila Ada, hem Özgü Kaya hem de Melisa Berberoğlu ile birlikte hazırlıklara İstanbul’da başladıklarını belirtti. Şirkette bir araya gelerek karakter üzerine çalıştıklarını anlatan Ada, “Birlikte hem karakterleri tanımak ve kaynaşmak için toplantılar yaptık. Senaryo ve kitabı okuduktan sonra, hem kardeş ilişkisini oluşturmak hem de rolümüze hazırlanmak için oyunculuk teknikleri kullanarak hazırlıklar yaptık. Daha sonra da Ayvalık’ta da bunu pekiştirdik” diye konuştu.

Aile ve kardeşlik bağlarını anlatan, samimi ve sıcak aile öyküsü ile izleyicinin büyük beğenisini kazanacak olan Üç Kız Kardeş, ilk bölümü ile 22 Şubat Salı akşamı Kanal D’de…