Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hakkını Helal Et programında Şehit babasının sözleri yürekleri dağladı…

Hakkını Helal Et programında Şehit babasının sözleri yürekleri dağladı…

tarafından zk zk

Hakkını Helal Et programında Şehit babasının sözleri yürekleri dağladı... 7

Şehit Ömer Halisdemir’in kardeşinden de duygu dolu mesaj

15 Temmuz darbe kalkışmasında yaptığı kahramanlıkla gidişatı değiştiren şehit Ömer Halisdemir’in kardeşi Soner Halisdemir de yayına bağlanarak şehit babası Taşdemir’e destek oldu, duygularını paylaştı. Halisdemir “Sizi görünce ağlıyorum. Ama üzüntüden değil sizin böylesine güzel duruşunuzdan. Sayenizde Ömer için kendim için hissettiklerim daha da derinleşti. Ellerinizden öperim” diye konuştu.

Hafta içi her gün canlı olarak yayınlanan programda, bir başarı hikayesinin arkasındaki görünmeyen kahramanlar, bir an bile tereddüt etmeden tehlikeyi göze alıp hayat kurtaranlar, tanımadığı insanlara yardımını esirgemeyen güzel yürekli insanların hikayeleri yer buluyor.

Deneyimli sunucu Pelin Çift, programda kırgınlıkları gidermek, parçalanmış aileleri birleştirmek ve yıllardır süren büyük anlaşmazlıklara son vermek için geçmişle yüzleşip helalleşmek isteyenlere fırsat veriyor.
Yapımcılığını “Dış Yapım Film” in üstlendiği ve Pelin Çift’in sunumuyla “Hakkını Helal Et” canlı yayınla hafta içi her gün 16:45 de TRT1 ekranlarında.