Ana sayfa TV Programları TRT1 yarışması 3’te 3’te 150 bin lirayı kaçırdı

TRT1 yarışması 3’te 3’te 150 bin lirayı kaçırdı

tarafından ker_def

Pelin Çift’in sunduğu TRT 1’in sevilen yerli bilgi yarışması “3 TE 3” yeni sezonda izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Yarışmanın dün gece yayınlanan bölümünde yarışmacı Doktor Halil Pekşen, “Hayatlarımızı etkisi altına alan virüs ile hayallerimi ertelememeyi öğrendim.” ifadelerini kullanarak kendisini bir yarışma programında görmeyi çok istediğini, buraya da bu hayali gerçekleştirmek için geldiğini belirterek yarışmaya başladı. Ardından Pelin Çift, “Bir hayalinizi gerçekleştiriyoruz, inşallah sonu da güzel olur” ifadelerini kullanarak yarışmacıya şans diledi.

Yarışmacı, sorulara art arda doğru cevap vererek izleyicilere renkli dakikalar yaşattı. 150.000 lira değerindeki 15. sorusunda “19. yüzyıl Fransız ressamı Jacques-Louis David’in “Napolyon’un Taç Giyme Töreni” eserindeki kalabalığın içinde görülen, dönemin Paris elçisi kimdir?” sorusuyla karşılaştı. Pekşen, “Zor bir soru hakikaten, yakışıklı hocamdan yardım almak isterim” ifadelerini kullanarak Prof. Dr. Tufan Gündüz’den yanlış bir şıkkı elemesini istedi.

Ardından Prof. Dr. Tufan Gündüz gülümseyerek, “Yardım etmeyi çok çok isterim ancak sadece bir şıkkı eleyebilirim. Bende “Vasıf Efendi” şıkkını eliyorum” ifadelerini kullandı. Ardından Pelin Çift’in “Hocam keşke daha fazla yardımcı olsaydınız, yakışıklı hocam diye hitap etti size” ifadelerini kullanmasıyla stüdyoda eğlenceli dakikalar yaşandı.

“Kazanacağım meblağı sevdiklerimi mutlu etmek için kullanacağım bu yüzden risk almak istiyorum. Cevap vermesem içimde ukde kalır.” ifadelerini kullanan Pekşen, 150.000 liralık soruya yanlış cevap vererek yarışmadan ayrıldı.

“3’TE 3” bilgi yarışması her Perşembe saat 23.45’te TRT 1’de…