Ana sayfa Dizi Fragmanları Halide’nin gözyaşları yürek parçalıyor! Arıza dizisinde Ayça Ayşin Turan acılara dokundu!

Halide’nin gözyaşları yürek parçalıyor! Arıza dizisinde Ayça Ayşin Turan acılara dokundu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında Pazar akşamları yayınlanmakta olan Arıza dizisinde Halide karakterine hayat veren Ayça Ayşin Turan’ın gözyaşları izleyicileri de üzüntüye sevk edecek. Tolga Sarıtaş ile iyi bir ikili oluşturan Turan, karakterini içselleştirdi.

Oyuncu, ekranda gözyaşı döktüğü sahnelerde sanki gerçekten ağlıyormuş hissi uyandırıyor. Arıza dizisinin 6.bölümünde de Ali Rıza ile ailesinin başına gelenler ve buna nasıl dayanabildiği konusunda konuşan Halide, gözyaşlarını tutamıyor.

Arıza dizisinde iki yaralı kalp var. Ve bu yaralı kalpler birbirlerini buldu. Ali Rıza, Burak Ersoylu tarafından düğün günü öldürülen kız kardeşinin acısını yaşıyor. Ali Rıza, intikam peşinde…

Aslında Halide’nin de durumu ondan farksız değil. Annesi ve kardeşini silahlı çatışmada kaybeden Halide, aslında tesadüf eseri kurtuldu. Çünkü ailesini öldüren kişi aslında Burak Ersoylu’dan başkası değildi.

Yani ikisinin de intikam almak istediği ortak bir düşmanları var. Tabii ki dizide tüm detaylar ortaya çıkmadı ama çıktıkça hikaye çok daha acılı bir hal alacaktır.

İşte Ayça Ayşin Turan’ın dizinin 6. bölümüne yansıyan gözyaşları: