Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin bundan güzel reklamı olamazdı!

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin bundan güzel reklamı olamazdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Demet Özdemir, İtalya’da yayın yapan Canale 5 televizyonuna konuk olarak katıldı. Silvia Toffanin’nin konuğu olan oyuncumuz, hem sözleri hem tavırları hem de güzelliği ile İtalyan izleyicileri kendisine hayran bıraktı. İtalya’nın en ünlü programları arasında yer alan Verissimo’ya katılmak büyük bir başarı olarak ünlü oyuncunun hanesine yazıldı.

Demet Özdemir’i program boyunca 2,5 milyon kişi ekranları başından izledi. Sosyal medyada da Türkiye ve İtalya’nın yanı sıra birkaç ülkede de ünlü oyuncu gündemde yer almayı başardı. Yani büyük bir reklam yaptı. Hem de öyle kolay ulaşılamayacak bir kitleye ulaşan Demet Özdemir, bu program sırasında yeni dizisi Doğduğun Ev Kaderindir’i de öne çıkarttı.

İbrahim Çelikkol ile başrolünde yer aldığı dizisi için daha önce de telekonferansa katılan ve yurt dışından yapımcılara çalışmalar hakkında bilgi veren Demet Özdemir, bu sefer de iddialı bir programda dizinin reklamını yaparak takdir kazandı.

Türk dizilerinin yurt dışına satışı pandemi nedeniyle zorlaştı. Online olarak satışlar devam etse de böyle önemli programlarda yapımların reklamını yapmak çok iyi sonuçlar getirebilir.

Sunucu Silvia Toffanin sorusu üzerine Doğduğun Ev Kaderindir dizisinden bahseden oyuncu, bu yapımın Erkenci Kuş’tan farklı bir iş olduğunun altını çizdi.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin budan güzel reklamı olmazdı! 1

Demet Özdemir, “Hikaye, bir dramadan sonra ayağa kalkmaya çalışan bir kadının gerçek bir hikayesine dayanıyor. Sekiz yıldan sonra bu rol benim için yepyeni bir yol” diye konuştu. Oyuncu, çok çalıştığını ve kendisine zaman ayırmakta bile zorlandığını ifade etti.

Hatta esprili bir ifade de kullanan Özdemir, “O kadar çalışıyorum ki aynaya baktığımda kendimi yaşlı görüyorum ama bu sette çok ağladığım için oluyor” dedi.

Zeynep karakterinin büyük bir dramı ve acısı var. Yeni bölümlerde de eşi Mehdi’nin Zeynep’e karşı baskıcı tutumunu daha sık göreceksiniz. Ancak tüm bu rolün devamı noktasında ünlü oyuncu son derece inançlı ve enerjisi de yüksek.

Demet Özdemir, projeyi yüksek enerjiyle ve severek yaptığını da dile getirdi.