Ana sayfa Sosyal Medya Halit Ergenç’in sözleri deprem felaketinin gerçek yüzü gibiydi!

Halit Ergenç’in sözleri deprem felaketinin gerçek yüzü gibiydi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Halit Ergenç ile eşi Bergüzar Korel, Kahramanmaraş’ta yaşanan iki büyük deprem felaketinin ardından yaptıkları yardım çabaları ile dikkatleri çekti. Ünlü çift, AHBAP Derneği’ne 400 bin TL bağışta bulunarak maddi olarak depremzedelerin yaralarının sarılması için destekte bulundu.

Bunun yanı sıra Halit Ergenç, bağış toplanması için organize edilen televizyon programında yer aldı ve halkın yaralarının sarılmasının ne kadar zor bir süreç olacağını da ifade etti.

Aynı gün içinde yaşanan 2 büyük deprem felaketinin ne kadar derin izler bırakacağı aslında Halit Ergenç’in sözlerine de yansıdı. 10 ili etkileyen, milyonlarca insanın hayatını bir anda değiştiren bu felaket ile birlikte Türkiye’nin zor bir dönemi yaşadığını anlatan Halit Ergenç, şu ifadeleri kullandı:

“Çok ağır, çok zor bir dönem geçiriyoruz. Böylesine büyük bir acıyı nasıl toparlarız bilmiyorum ama bir şekilde birlik olarak, bir arada hep beraber, ki örneklerini görüyoruz şu an. Dikkatle, uzun zaman içerisinde çalışarak bir şekilde çıkacağız bunun içinden diye düşünüyorum. Ama böylesi ağır bir şeyin içinden kim, nasıl başa çıkabilir bilemiyorum.”

Halit Ergenç’in bu sözleri böyle büyük bir afetin altından kalkmanın çok da kolay olmadığı ve yıllarca süreceğini gösteriyor. 39 binden fazla insanın öldüğü ve hala enkaz altında kalanlar olduğu bilinirken, 100 binin üzerinde yaralanan insanın olduğu bu büyük felaketin dehşeti, ünlü oyuncunun yüz hatlarında ve sesinin tonunda bile kendisini gösteriyordu.