Ana sayfa Dizi Haberleri Halit Özgür Sarı’nın Kardeşlerim’den ayrılmasına mutlu olanlar da var!

Halit Özgür Sarı’nın Kardeşlerim’den ayrılmasına mutlu olanlar da var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin cumartesi akşamları izleyiciyi ekrana bağlayan dizisi Kardeşlerim bu hafta bomba bir haberle çalkalandı. Dizinin başrol oyuncularından Halit Özgür Sarı’nın ayrılık haberi dizi dünyasına bomba gibi düştü. Şimdi herkes Halit Özgür Sarı’nın ne yapacağını merak ediyor.

Kardeşlerim dizisi, ATV’de yayına gelmeye başladığı ilk günden bu yana kah izleyicileri göz yaşına boğuyor kah mutlu anlar yaşatıyor. İlk bölümleriyle ağır bir dram olarak karşımıza çıkan, bölümler ilerledikçe dizideki genç karakterlerin aşk hayatlarına odaklanan dizi uzun zaman aradan sonra yine dramatik sahnelere imza attı.

Dizinin cumartesi akşamı yayınlanan son bölümünde anne ve babasının ölümüne Akif’in neden olduğunu öğrenen Kadir, intikam almak için Akif’e saldırdı. Ve yeni bölümün tanıtımında izleyiciler Kadir’in öleceğini anladı.

Halit Özgür Sarı'nın Kardeşlerim'den ayrılmasına mutlu olanlar da var! 7

İlk başta izleyiciler bunun merak uyandırmak için yapılan bir hamle olduğunu sandı. Ancak önceki gün Kadir’i canlandıran Halit Özgür Sarı gerçekten de diziden ayrılacağı ortaya çıktı. Ancak ayrılığın sebebi açıklanmadı.

Yayınlanmaya başladığı ilk günden bu yana Kardeşlerim dizisine çok sahip çıkan ve ekiple çalışmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Halit Özgür Sarı’nın ayrılık haberi Kardeşlerim izleyicisini derinden sarstı. Herkes bu ayrılığın sebebini merak ediyor.

Kardeşlerim izleyicisinin merak ettiği bir başka konu da Halit Özgür Sarı’nın bundan sonra ne yapacağı. Acaba Halit Özgür Sarı farklı bir projede mi yer alacak? Bugüne kadar birçok projede yer almasına rağmen asıl çıkışını Kardeşlerim dizisiyle yapan Halit Özgür Sarı artık büyük hayran kitlesine sahip bir oyuncu.

Halit Özgür Sarı ayrıca Kardeşlerim ile oyunculuktaki yeteneğine de ortaya koyma fırsatı buldu. Kardeşlerim dizisinin çok kalitesiz olduğunu düşünen bazı izleyiciler Halit Özgür Sarı, diziden ayrıldığı için mutlu. Onlara göre Sarı, çok daha kaliteli yapımlara yakışan bir oyuncu.