Ana sayfa Sosyal Medya Halit Özgür Sarı’nın Kardeşlerim’e veda etmesindeki sır perdesi aralandı!

Halit Özgür Sarı’nın Kardeşlerim’e veda etmesindeki sır perdesi aralandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Halit Özgür Sarı, son yılların öne çıkan genç yeteneklerinden birisi oldu. 1993 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu, İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde ekonomi okudu. Ancak oyunculuğa merak saran Halit Özgür Sarı, eğitimini aldı ve dizi setlerine 2018 yılında adım attı.

Diriliş Ertuğrul isimli fenomen dizideki Süleyman Alp isimli karakter ile yardımcı oyuncu olarak setlerde görünen Halit Özgür Sarı, kısa sürede büyük bir kariyer çıkışına imzasını attı. Şampiyon isimli TRT1 dizisinde Kerem karakteri ile çok beğenilen oyuncu, birçok teklif aldı ve yoluna emin adımlarla devam etti.

Kırmızı Oda dizisindeki Murat performansı ile çok konuşulan oyuncu, ardından ise Kardeşlerim isimli dizinin başrol oyuncusu olarak ekibe katıldı. Kadir karakterini canlandıran Halit Özgür Sarı, en başından bu yana yer aldığı projeye veda ediyor.

Halit Özgür Sarı konusunda iki önemli konu merak ediliyor. Bunlardan birisi Kadir karakterinin neden diziye veda ettiği? Diğer merak edilen konu ise Kadir karakterinin diziden nasıl ayrılacağı ile ilgili… Bu iki konu hakkında da sır perdesi aralandı.

Akif’in babasının katili olduğunu öğrenen ve ondan hesap sormak isteyen Kadir, motosikleti ile giderken, bir araca çarparak feci bir kaza yapacak. Kardeşlerim dizisinin 20 Kasım Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 29. bölümünden yayınlanan fragman Kadir karakterinin nasıl öleceğine yönelik önemli bilgiler sunuyor. Peki diğer sorunun cevabı ne?

Kardeşlerim dizi hayranlarının aklını kurcalayan ve Halit Özgür Sarı’nın neden diziye merak ettiği konusunda ise net bilgiler yok. Ancak oyuncunun yeni proje teklifleri aldığı ve yakında sürpriz bir rolle yeniden ekranlara dönebileceği konuşuluyor.

Kardeşlerim dizi hayranları oyuncunun projeden ayrılması nedeniyle çok üzgün. Bunun nedenlerini merak eden hayranlar, Kadir karakterinin hikayede yer alması gerektiğini ve çok erken ayrıldığını düşünüyor.