Ana sayfa Dizi Fragmanları Halka 17. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Yeni patron Cihangir!

Halka 17. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Yeni patron Cihangir!

tarafından ker_def

TRT1 ekranlarında hem konusu hem de oyuncu kadrosuyla sezonun en iyi yapımlarından birisi olmasına rağmen yeterli reytingi bir türlü alamayan Halka dizisi, 17. bölümüyle 14 Mayıs Salı akşamı ekrandaki yerini alacak.

Halka dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla beklenmekte… Hande Erçel, Kaan Yıldırım, Serkan Çayoğlu. Ahmet Mümtaz Taylan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 17. bölümünden 2. fragmanı videodan izleyebilirsiniz. Fragmanda silahlar patlıyor, yeni patronun Cihangir olduğu söyleniyor, aksiyonu bol sahneler izleyicileri bekliyor.

Peki Halka dizisinin 16. ve son bölümünde neler yaşanmıştı?

Gülay ve İlhan, Cihangir’e gelen kırmızı DVD’yi izlemiş, Cihangir’in evlatlık olduğunu öğrendiğini anlamışlardır. İkisi de Cihangir için endişelidirler. Cihangir kendisi ve Kaan hakkındaki gerçeklere ulaşmayı başarmıştır.

Kaan’ın Cengiz Han’ın oğlu olduğunu ve kendisinin de Hümeyra ve Eren’in oğlu olduğunu anlamıştır. Öğrendikleri omuzlarındaki yükü ağırlaştırır. Üstelik Çağatay da onun öğrendiği bilgilerin peşindedir. Kaan Altan’ın yaşadığını Cemal’e söyler. Cemal için mücadele yeniden başlamıştır. Halka’da büyük bir değişim yaşanmıştır. Yukarısı ağırlığını hissettirmeye başlar.