Ana sayfa Dizi Fragmanları Halka dizisi 2. fragmanını izle! Nazan Kesal ters köşe yapacak!

Halka dizisi 2. fragmanını izle! Nazan Kesal ters köşe yapacak!

tarafından ker_def

Halka, yakında TRT 1’de! Her şey başladığı yere geri döner! TRT 1 ekranında soluksuz izlenecek yeni bir dizi ekrana gelmeye hazırlanıyor: Halka… Yapımını Es Film, yapımcılığını Yusuf Esenkal ve Serdar Öğretici’nin üstlendiği dizide “Halka” isimli bir suç örgütü ve bu örgütün etkilediği hayatlar izleyiciyle buluşacak.

Halka dizisinin 2. fragmanını videodan izleyebilirsiniz. Detaylar ise haberimizin devamında yer alıyor…

Başrollerini Serkan Çayoğlu, Hande Erçel, Kaan Yıldırım, Hazal Subaşı, Nazan Kesal, Ahmet Mümtaz Taylan, Erdal Yıldız, Umut Karadağ, Burak Sergen, Funda İlhan, Dilan Telkök, Şehsuvar Aktaş ve Serhat Midyat’ın paylaştığı Halka’nın senaryosunu Aziz Tuna C. ve Ali Demirel kaleme alırken, yönetmen koltuğunda A. Volkan Kocatürk oturuyor.

Mafyanın, paranın ve entrikanın konuşulduğu karanlık dünyayı yıkmaya çalışan Cihangir ve Kaan’ın mücadelesinin ekrana geleceği Halka’nın genel hikâye ve künyesi şöyle;

İki genç adam, birbirinden farklı iki insan, bambaşka yerlerden gelip, yan yana durarak, inat ve öfkeyle, tesadüf saydıkları bir kumpasla savaşırlar. Uzakta kalan ve peşlerini bırakmayan bir geçmişin ardına düşerler. Eski defterlerin, kirli davaların, büyük ve küçük yalanların hesabını sorarlar.

Mafyanın, paranın, entrikanın konuştuğu bir hayatın içindedirler. Adını bilmedikleri, dehşetli yüzünü günbegün tanıdıkları Halka’yla karşı karşıya gelirler.

Halka, gün yüzüne çıkmayan tekinsiz bir suç örgütü. Güç ve paranın olduğu her yerde perde arkasında kendini hissettiren, onlara yön veren kanundışı bir oluşum. Başarmak için her yolu deneyen bir şantaj ağı.

Halka, dur durak bilmeyen bir serüvenin, bu karanlık dünyayı yıkmaya çalışan iki gencin hikâyesi. Kanayan ve kanadıkça acıtan bir mazi. Kaan ve Cihangir’in yeryüzünden intikamı.

NAZAN KESAL TERS KÖŞE YAPACAK

Ünlü oyuncu Nazan Kesal, yeni projesi Halka, izleyenlere adeta ters köşe yaptıracak bir rolle geliyor…

Usta oyuncu Nazan Kesal, başrolünü üstlendiği yeni projesi “Halka” ile çok yakında seyirci karşısına çıkacak. Kesal, yapımcılığını Es yapımın üstlendiği, yönetmen koltuğuna Volkan Kocatürk ün oturduğu Halka dizisinde Hümeyra karakterini oynayacak.

Son projesi olan Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde gösterdiği üstün performansı ile Türkiye dışında Ortadoğu ve Balkan ülkelerinde büyük hayran kitlesi yaratan Nazan Kesal, yeni rolü ile yine ters köşe yapacak. Oynadığı hiçbir rolün birbirine benzememesine dikkat eden Kesal, Trt 1 ekranlarında yayınlanacak olan yeni dizisinde erkekler dünyasında yetişmiş, güçlü bir iş kadınını canlandıracak.