Ana sayfa Dizi Haberleri Haluk Bilginer hem Şahsiyet dizisini övdü hem de internet sansürüne karşı çıktı

Haluk Bilginer hem Şahsiyet dizisini övdü hem de internet sansürüne karşı çıktı

tarafından ker_def

Başrollerinde Haluk Bilginer ve Cansu Dere’nin yer aldığı Şahsiyet dizisinin oyuncuları dün gece dizinin ilk bölümünü birlikte izlediler.

Mekanın çıkışında mikrofonlarımıza konuşan Haluk Bilginer, yeni dizisi ve hazırlık süreci, dijital platformlardaki diziler ve birçok konu hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

Dizinin başrol oyuncularından usta oyuncu Haluk Bilgiler, çok başarılı bir çalışma yapıldığını belirtti.

Bilginer, “Bu işin içinde olan herkes çok emek veriyor. Çok heyecan verici bir dizi oldu. Gelecek dijital dünyada” diye konuştu.

170 dakikalık dizi olmayacağını belirterek sektöre mesaj veren Bilginer, ayrıca internet dizilerine sansür gelmesi konusunda da şöyle konuştu.

“İnternet dizilerine sansür gelmesin. Sansür gelmeden aslında yapılan oto sansür. İnsanlar ota sansüre girerse geleceğimiz karanlık olur.”

Sosyal medya ile ilgilenmediğini belirten Haluk Bilginer, dizilerin daha kısa ve kaliteli olması gerektiğini, bu konuda bir standart yakalamanın önemli olduğunu belirtti. İnternet dizilerinin standardı artıracağını belirten bilgiler, geleceğin televizyonunun da dijital dünya olduğunu sözlerine ekledi.