Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisinin Berk’i Recep Usta, ilk parladığı diziye geri dönüyor!

Kardeşlerim dizisinin Berk’i Recep Usta, ilk parladığı diziye geri dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Şimdilerde Kardeşlerim dizisi hayranlarının Berk karakteri ile büyük sevgisini kazanan Recep Usta, 3 sezon süren dizinin en önemli genç isimlerinden birisi haline geldi.

Melis Minkari ile partnerlik yapan ve çok da başarılı bir oyunculuk ortaya koyan Recep Usta, son yıllarda ismini sosyal medyada çok hızlı bir şekilde büyüten genç oyunculardan birisi olarak dikkatlerimizi çekiyor.

1997 yılında dünyaya gelen Recep Usta, 21 yaşındayken Şahsiyet isimli dizide rol aldı. Haluk Bilginer’in Emmy Ödülleri’nde ‘En iyi erkek oyuncu’ seçilmesini sağlayan Şahsiyet dizisinde Deva karakterini canlandıran genç oyuncu, adeta ismini parlatmayı başarmıştı.

Kardeşlerim dizisinin Berk'i Recep Usta, ilk parladığı diziye geri dönüyor! 7

Ardından Kardeşlerim isimli atv dizisinde yine çok başarılı bir çıkış yapan ve popüler hale gelen Recep Usta, şimdilerde ikinci sezonu için hazırlıkların yapıldığı Şahsiyet dizisine geri dönecek.

Haluk Bilginer ile Şebnem Bozoklu’nun öne çıkacağı ikinci sezonda yer alacak isimlerden birisinin de Recep Usta olacağı ortaya çıktı.

İlker Aksum, Nergis Öztürk, Ahmet Mümtaz Taylan’ın da ikinci sezon için sete çıkacak isimlerden olacağı basına yansıdı. Cansu Dere’nin de ikinci sezonda kısa ama sürpriz bir sahne ile dizide görünmesi bekleniyor.

Recep Usta’nın 5 yıl aradan sonra yeniden Şahsiyet dizisine dönüşü, elde ettiği deneyimler sonrasında çok daha farklı olacak gibi gözüküyor.