Ana sayfa Dizi Haberleri Haluk Bilginer’i ekrana döndüren Baba dizisinden YouTube’da büyük başarı!

Haluk Bilginer’i ekrana döndüren Baba dizisinden YouTube’da büyük başarı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin yeni dizisi Baba, ekran dünyasına hızlı bir giriş yaptı. Sanat dünyasının en başarılı oyuncularından Haluk Bilginer’i ulusal ekrana döndürmesi sebebiyle izleyicilerin özel ilgi gösterdiği dizi YouTube’da büyük başarıya ulaştı.

Salı akşamlarının reyting rekabetine katılan Baba dizisi yarışa hızlı girdi. Destan gibi çok güçlü bir rakip karşısında birinciliği elde etmesi bir hayli zor olsa da aldığı iyi reyting puanlarıyla bekleneni gerçekleştirdi.

Baba dizisi YouTube’da ise büyük bir başarı elde etti. Dizinin iki hafta önce paylaşılan birinci bölümü 5 milyon izlenme rakamına ulaştı. Kısa sürede bu başarı dizinin devamı için de önemli bir işaret oldu.

Haluk Bilginer’i ekrana döndüren Baba dizisinden YouTube’da büyük başarı! 103

Bu hafta üçüncü bölümüyle ekrana gelen Baba dizisi, Ödemişli bir ailenin hikayesini anlatıyor. Ailenin üzerine büyük bir miras kalmasıyla ortaya çıkan hesaplaşmalar bir aile trajedisini de beraberinde getiriyor. Kimi izleyiciler Baba dizisini “Yaprak Dökümü’nün yeni versiyonu” olarak tanımlıyor.

Usta oyuncu Haluk Bilginer’in başrollerde yer aldığı duyulduğu ilk günlerde, Baba dizisi zaten dikkatleri çeken bir yapım olmuştu. Genç ve başarılı oyuncuların da dizinin kadrosunda yer alması ile merak edilen bir dizi olarak tanıtımlarıyla konuşuldu. Ayda Aksel gibi usta bir başka ismin yanı sıra, son dönemin parlayan yıldızlarından Tolga Sarıtaş ve Özge Yağız ile birlikte Hakan Kurtaş da dizinin ağır toplarından.

Baba’nın hikayesi Gökhan Horzum ve Ekin Atalar’a ait. Senaryoyu ise Ekin Atalar yazıyor. Dizinin yönetmenliğini ise Çağrı Bayrak üstleniyor.