Ana sayfa Sosyal Medya Hande Ataizi’den Camdaki Kız dizisi ekibi ile ilgili itiraf geldi!..

Hande Ataizi’den Camdaki Kız dizisi ekibi ile ilgili itiraf geldi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Kanal D ekranında 3. sezonu ile çok başarılı bir hikaye sunumu sergileyerek iyi reytingler elde eden Camdaki Kız dizisi, her hafta reytinglerde çok iyi oranlar elde ederek gün birincilikleriyle zirveye yerleşiyor.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabından televizyona uyarlanan OGM Pictures imzalı Camdaki Kız’ın geçtiğimiz bölümlerinde, ‘Cana’ karakterine hayat veren Hande Ataizi ölerek diziye veda etmişti.

Camdaki Kız ekibi geçtiğimiz günlerde gerçekleşen bir kutlama yemeğinde bir araya geldi. Diziye veda eden Hande Ataizi’de bu vesileyle ekip arkadaşlarıyla tekrar buluştu.

Hande Ataizi'den Camdaki Kız dizisi ekibi ile ilgili itiraf geldi!.. 7

Kutlama yemeğinden yukarıdaki fotoğraf karesini sosyal medya hesabında yayınlayan Hande Ataizi, paylaşımına yazdıklarıyla da adından söz ettirdi. Fotoğrafa; “Bu kadar iyi anlaşan bir ekip herkese nasip olmaz diyerek, dün geceden” notunu düşen Ataizi’nin paylaşımı kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

Camdaki Kız’da hikayenin gerçek ve farklı olmasının yanı sıra, oyunculuklar da ayrıca çok beğeniliyor. Her biri birbirinden başarılı, son derece özel olarak seçilmiş bir oyuncu kadrosu ile ekrana gelen dizinin setinden sosyal medyada yapılan paylaşımlar, oyuncuların aynı zamanda birbiriyle çok iyi anlaştıklarını, güzel bir uyum yakaladıklarını ve keyifli bir çalışma ortamı olduğunu gösteriyor. Hande Ataizi’de bu sözleri ve paylaşımıyla bunun gerçek olduğunu ortaya koymuş oldu.