Ana sayfa Dizi Haberleri Engin Öztürk ve Aybüke Pusat çok yakıştı! Sıfırıncı Gün dizisinin fragmanını izleyen herkes aynı şeyi düşündü!

Engin Öztürk ve Aybüke Pusat çok yakıştı! Sıfırıncı Gün dizisinin fragmanını izleyen herkes aynı şeyi düşündü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni dizisi Sıfırıncı Gün için ekip yoğun bir şekilde çalışıyor. Amerika’nın Miami ile Arnavutluk’ta da yapılan çekimlerle gündeme gelen Sıfırıncı Gün dizisinin başrollerinde Aybüke Pusat ile Engin Öztürk bulunuyor. Dizinin yayınlanan fragmanları o kadar etkili oldu ki, birçok kişi büyük heyecana kapıldı.

Engin Öztürk, son dönemde çok yoğun bir şekilde dizi çekimleri yaptıklarını ve çok yorulduğunu açıkladı. Bu sözler fragmana bakılınca anlam kazanıyor. Sıfırıncı Gün dizisi ekibi çok hoş bir dünya yaratmışa benziyor. Dizinin fragmanlarını izleyenler aynı şeyi düşündü. “Çok kaliteli bir dizi geliyor” sözünü sosyal medyada sıklıkla görebilirsiniz.

Sıfırıncı Gün dizisinde sadece hikaye ve oyunculuk performansları öne çıkmayacak. Çekim kalitesi, çekim açıları ile yaratılan farklılığın yanı sıra bir de müzikler izleyicileri derinden etkileyecek.

Başrol çiftini heyecana bekleyen geniş bir izleyici kitlesi bulunuyor. Doğduğun Ev Kaderindir ve Annenin Sırrıdır Çocuk isimli dizilerden sonra Engin Öztürk bir kez daha tv8 projesini tercih etti. Aybüke Pusat ise, Söz dizisindeki büyük çıkışın ardından yeniden bir aksiyon yapımında başrol kadın oyuncusu olarak göz dolduruyor.

Engin Öztürk ve Aybüke Pusat çok yakıştı! Sıfırıncı Gün dizisinin fragmanını izleyen herkes aynı şeyi düşündü! 7

İkilinin enerjisinin de izleyicileri derinden etkilediğini ve sosyal medyada çok konuşulmaya başlandığını belirtelim.

Aybüke Pusat ile Engin Öztürk ikilisi, 2023 yılında en beğenilen dizi çiftlerinden birisi olmaya aday gözüküyor.

Aybüke Pusat ve Engin Öztürk dışında çok etkili bir oyuncu kadrosu oluşturuldu. Yiğit Özşener, Damla Colbay, Berk Cankat, Sarp Akkaya, Turgay Tanülkü, Çağla Irmak, Savaş Özdemir, Uğur Uzunel ve Esra Ruşan gibi önemli isimlerin de yer aldığı Sıfırıncı Gün dizisinin ilk bölümünü 28 Aralık Çarşamba akşamı tv8’de izleyebilirsiniz.