Ana sayfa Sosyal Medya Hande Doğandemir, daha önceki rollerinden daha büyük bir yükü Hayat Bugün dizisinde sırtlayacak!

Hande Doğandemir, daha önceki rollerinden daha büyük bir yükü Hayat Bugün dizisinde sırtlayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hayat Bugün isimli yeni Show TV dizisi, doktorların hayat kurtarma mücadelesi ile öne çıkacak. Pozitif bir içerik ile izleyicilerin umudunu yükseltme hedefinde olan dizinin ekibinde çok önemli oyuncular bir araya geldi. Ulaş Tuna Astepe, Hazar Ergüçlü, Tansel Öngel, Hande Doğandemir, Mert Denizmen ve Şerif Erol’un başrollerinde yer aldığı dizinin ilk bölümü 19 Ekim Çarşamba akşamı yayınlanacak.

İmkansız aşklar, kıymetli dostluklar ve dokunaklı hayat hikayelerinin yolu Hisarönü Hastanesi’nden buluşacak. Barış Güvener karakteri, sevginin gücüne, umuda ve adanmışlığa insanları yeniden inandırmaya çalışacak. Dizinin güzel oyuncularından Hande Doğandemir de yeniden televizyon ekranına Hayat Bugün dizisinde doktor Derin Nalbantoğlu karakteri ile dönüş yapmış olacak.

Geçen sezon Annemizi Saklarken isimli dizide çok farklı bir rolde izlediğimiz oyuncu, ayrıca yaz döneminde aksiyon dolu 49 isimli sinema filminde de yine başrolde yer almıştı. Hayat Bugün dizisinin heyecanını yaşayan Hande Doğandemir, New Amsterdam dizisinden uyarlanan yeni dizinin, bazı değişiklikler dışında orijinaline benzeyeceğini anlattı.

Hande Doğandemir, daha önceki rollerinden daha büyük bir yükü Hayat Bugün dizisinde sırtlayacak! 7

Oyuncu, “Çok paralel gidecek hikayemiz. Tabii ki karakterlerimiz bu dünyada geçtiği için ufak tefek farklılıklar olabilir. Ama onun dışında sanıyorum ki, olay örgüsü orijinaline göre paralel gidecek” dedi.

Acil servisin başhekimi olan Derin Nalbantoğlu karakterinin üzerine yük olan bir karakter olduğundan bahseden Hande Doğandemir, şu detayları açıkladı:

“Üzerimde büyük bir yük var. Daha önce hiç deneyimlemediğim bir şey. Yıllar önce öyle bir işte yer almıştım ama Derin çok daha farklı. Çok derinlikli bir karakter aslında. Onu oynayacağım için çok heyecanlıyım.”