Ana sayfa Dizi Haberleri Sıla Türkoğlu’nun yanındaki yeni rol arkadaşını tanıdınız mı? Feyza Çivelek büyük değişim geçirdi, herkesi şaşırttı!

Sıla Türkoğlu’nun yanındaki yeni rol arkadaşını tanıdınız mı? Feyza Çivelek büyük değişim geçirdi, herkesi şaşırttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında izleyicilerle 28 Kasım Cuma akşamı ilk bölümü ile buluşacak olan Kızılcık Şerbeti isimli yeni dizide Feyza Civelek’i de izleyeceksiniz.

Adını Feriha Koydum isimli dizideki Lara karakteri ile dikkatleri çeken oyuncunun, 2011 yılında setlere adım attığı zaman ki imajı ile, bugünkü görüntüsü arasında müthiş bir fark var. Kızılcık Şerbeti dizisinin setinde Sıla Türkoğlu ile birlikte poz veren Feyza Civelek, yıllar içinde çok büyük değişimden geçti.

Bir dönem kilolu halleri ile bilinen Feyza Civelek, tam 20 kilo vererek fit hale gelmeyi başardı. İmajını da yenileyen ve açık kumral olan saçlarını siyaha boyatan Feyza Civelek’i Kızılcık Şerbeti dizisinde tanımakta çok zorlanacaksınız.

Sıla Türkoğlu'nun yanındaki yeni rol arkadaşını tanıdınız mı? Feyza Çivelek büyük değişim geçirdi, herkesi şaşırttı! 9

42 beden olduğu dönemleri geride bırakan oyuncu, şimdilerde 34 bedene kadar düştü ve sebze ağırlıklı beslenen, sürekli yürüyüş yapan birisi olarak da formunu korumaya çaba harcıyor.

Güllerin Savaşı dizisinde Çiçek karakteri ile de akıllara yazılan oyuncu, 2018 yılında yayınlanan Bir Umut Yeter isimli projeden sonra bir süre setlerde gözükmedi.

Sıla Türkoğlu'nun yanındaki yeni rol arkadaşını tanıdınız mı? Feyza Çivelek büyük değişim geçirdi, herkesi şaşırttı! 10

Sol Yanım isimli önceki sezon yayınlanan Star TV dizisiyle yeniden mesleğine devam eden Feyza Civelek, şimdilerde ise Kızılcık Şerbeti dizisinin heyecanını yaşıyor.

Harvard University New York Film Academy’de eğitim alan ve 1995 yılında İstanbul’a gelen sonrasında Acemi Cadı dizisiyle setlere adım atan Feyza Civelek, Adını Feriha Koydum isimli dizideki Lara karakteri ile de akıllara yazıldı.

Şimdilerde Kızılcık Şerbeti dizisinin kadrosunda yer alan oyuncu, etkileyici bir hikayede farklı bir rolle yeniden izleyicilerin karşısına çıkacak olmanın heyecanını yaşıyor.

Sıla Türkoğlu'nun yanındaki yeni rol arkadaşını tanıdınız mı? Feyza Çivelek büyük değişim geçirdi, herkesi şaşırttı! 11