Ana sayfa Sosyal Medya Hande Doğandemir gerçeği söylediği için linç yiyor!

Hande Doğandemir gerçeği söylediği için linç yiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hande Doğandemir, İbrahim Selim’in youtube’da yayınlanan programına evinden katıldı. Koronavirüs nedeniyle 16 gündür kendisini evine kapatan ve karantina altında yaşayan oyuncu, bilgisayar bağlantısı ile İbrahim Selim’in programında yer aldı.

İbrahim Selim evde yaptığı programının ilk yayınında Hande Doğandemir’i konuk etmiş oldu ve salgının sürdüğü bu dönemde programlarını evinden youtube üzerinden canlı yayınlarla götüreceğini ifade etti. Hande Doğandemir’in neşeli ev halleriyle programda hayranlarını adeta mest etti. Hakkındaki bir yanlış anlaşılmayı da düzeltmek için çaba sergileyen oyuncu, İbrahim Selim’in estetiği olup olmadığı sorusuna çok mutlu oldu.

Oyuncu, “Hahh şükürler olsun… Hayır yok, hiç yok. Hep var zannediyorlar, bu konuda da ciddi tepkiler falan alıyorum, böyle hakaret derecesinde, linç derecesinde… Olsa saklamam ve hani bu çok ayıp bir şeymiş gibi davranıyorlar. Ama gerçekten yok. Canım isterse de yaptırırım ama yok” diye konuştu.

Hande Doğandemir gerçeği söylediği için linç yiyor! 7

Doğandemir hep beklediği bir soru olduğunu da belirtip İbrahim Selim’e teşekkür etti. Magazini de takip ettiğini anlatan oyuncu, sabahları kahvesini içerken magazin haberlerine baktığını ifade etti.

Ünlü olmakla hiç ilgilenmediğini ve sevdiği mesleği yaptığını belirterek “Benim bir mesleğim var, onu yapıyorum. O da buna sebep oluyor. Bundan şikayet de edemem ama bunu da hayatımın ortasına koymuyorum” ifadelerini kullandı.

Hande Doğandemir’in İbrahim Selim ile yaptığı keyifli sohbetin detaylarını videodan izleyebilirsiniz.