Ana sayfa Dizi Fragmanları Tutunamayanlar dizisi hayranları çok şanslı!

Tutunamayanlar dizisi hayranları çok şanslı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Tutunamayanlar dizisi yolculuğuna devam ediyor. TRT’nin 2 haftalık setlerin tatil olması kararı hafta içinde dolacak.Yeniden uzatma yapılacak mı merakla bekleniyor.

Koronavirüs salgının yayılması nedeniyle birçok sette çalışmalar durduğu için dizilerin yeni bölümleri yayınlanmıyor.Ancak Tutunamayanlar dizisi hayranları bu gruba dahil değil. Doğu Demirkol, Ece Ceşmioğlu, Zafer Algöz, Asuman Dabak, Bora Akkaş, Hande Katipoğlu,Bülent Çolak, Yeliz Kuvancı, Arda Türkmen, Barış Yıldız ve Bora Cengiz’in kadrosunda yer aldığı yapım 31 Mart Salı akşamı ekrandaki yerini alacak.

Yeni bölümde yine eğlenceli anlar izleyicileri bekliyor. Tarık deli gibi aşık. İrem ile barışma çabası içinde ama işler pek de istediği gibi gitmiyor.

Absürd komedi dizisi Tutunamayanlar 12.bölümden 2.fragmanda detayları bulabilirsiniz.

Dizinin sıkı takipçileri koronavirüs nedeniyle imkanı olanların evlerine çekildiği bu karantina döneminde gülüp, eğlenmek için Tutunamayanlar dizisinin birebir olduğunu sosyal medyada yorumlara yansıtmakta.

İlhan’ın eve dönüşü ve evin eşyalarının gelişi de izleyicilerin dikkatinden kaçmadı.