Ana sayfa Sosyal Medya Hande Doğandemir, Güneşi Beklerken dizisindeki havuza düşme sahnesini unutamamış

Hande Doğandemir, Güneşi Beklerken dizisindeki havuza düşme sahnesini unutamamış

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’de yayınlanan Annemizi Saklarken dizisinin başrol oyuncusu Hande Doğandemir, bugüne kadar oynadığı dizilerdeki en unutamadığı sahneyi açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde Onedio’nun hazırladığı, ünlü kişilerin sosyal medyadan gelen soruları cevaplandırdığı programa Hande Doğandemir konuk oldu. Hayranlarından gelen sorular arasında “Oyunculuk hayatın boyunca unutamadığın bir sahnen oldu mu?” sorusu vardı.

Güzel oyuncunun cevabı, Kerem Bürsin ile unutulmaz havuz sahnesi oldu: “O sahne, kült olmuş bir sahneydi. Başka işlerde de benzer sahneler gürdüm. Ama o Altan (Dönmez) hocanın o an aklına geldi ve o an gelişen bir sahneydi. Evet, çok güzel çok özel bir sahne olmuştu, işin kendisi gibi.”

Gençlik dizisi olarak 2013 yılında yayınlanan Güneşi Beklerken dizisi sadece bir sezon sürmesine karşın izleyicideki etkisi büyük oldu. Üzerinden yaklaşık 10 yıl geçse de başrol oyuncuları Hande Doğandemir ve Kerem Bürsin denildiğinde bu dizi akıllara geliyor.

Başrollerini Emre Kınay, Hande Doğandemir, Kerem Bursin, İsmail Ege Şaşmaz, Yağmur Tanrısevsin ve Ebru Aykaç’ın paylaştığı dizi yayınlandığı dönemde sosyal medyada büyük yankı uyandırmış ve çok sevilmişti.

D Productions tarafından çekilen, yönetmenliğini Altan Dönmez’in yaptığı dizide Hande Dogandemir’in canlandırdığı Zeynep’in annesi Demet ile birlikte yaşadıkları yerden ayrılıp İstanbul’da yaşamaya başlamaları üzerine değişen hayatları, babasının varlığını öğrenmesi ve okul arkadaşı Kerem Bürsin’in hayat verdiği Kerem’e aşkını konu alıyor.