Ana sayfa Sosyal Medya Azra Akın, Kıvanç Tatlıtuğ iddialarının ardından Erkan Özerman’a dava açtı

Azra Akın, Kıvanç Tatlıtuğ iddialarının ardından Erkan Özerman’a dava açtı

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sömestr tatilinde oğlu Demir’le zaman geçiren Azra Akın, Etiler’de bir alışveriş merkezinde muhabirlerin merak edilen sorularını cevapladı.

Best model yarışmasının organizatörü Erkan Özerman, geçen günlerde katıldığı “Al Sana Haber” programında Azra Akın’ın bir dönem sevgili olduğu Kıvanç Tatlıtuğ’a iftira attığını öne sürerek;”Onun Kıvanç’a attığı pislik ve iftira yüzünden yaşatmazdım o kızı ben, evinde hapsederdim dışarı çıkamazdı. Çocuğa neler yaptı? Sebebi de kıskançlık” demişti.

Bu sözler üzerine Azra Akın, avukatıyla birlikte hukuki süreci başlattığını ifade ederek, hakkını mahkemede arayacağını belitti.

Azra Akın, Kıvanç Tatlıtuğ iddialarının ardından Erkan Özerman’a dava açtı 7
Azra Akın ile Kıvanç Tatlıtuğ aşkı ilk olarak 2002 yılında başlamış. 6 yıl büyük bir aşk yaşayan ikili ilk olarak 2008 yılında ayrılmışlardı. Üç yıl ayrı kalan çift, 2011 yazında yeniden barıştı. Fakat 2012’nin şubat ayında bir kez daha ayrılan ikili, Mayıs 2012’de tekrar birlikte olmak amacıyla bir araya gelseler de Kıvanç Tatlıtuğ ile Azra Akın arasındaki ilişki yürümedi ve tekrar ayrıldılar.

Şimdi Azra Akın’ın 2017’de evlendiği Atakan Koru ile, Kıvanç Tatlıtuğ’un ise 2016 yılında evlendiği eşi Başak Dizer ile güzel bir ilişkisi bulunuyor.