Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisindeki ayrılık iddiası hayranları üzecek

Sadakatsiz dizisindeki ayrılık iddiası hayranları üzecek

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin çarşamba günleri yayınlanan, Medyapım imzalı Sadakatsiz dizisi 47. Bölüm öncesinde gösterilen tanıtım videosuna göre bu hafta da hareketli sahneleriyle ekrana gelecek.

Fakat öyle bir iddia var ki Yeliz ve Melih karakterlerinin hayranlarını üzecek. Başrollerini Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Berkay Ateş’in paylaştığı dizide ana kadroda yer alan iki oyuncu birden ayrılacak.

TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre Neslihan Yeşilyurt’un yönettiği Medyapım imzalı dizi verilen koronavirüs arasının ardından sevenleriyle buluşacak. Fakat karakterlerin hikayeleri sona erdiği için yeni bölümde Melih karakterini canlandıran Ali İl ve Bahar karakterine hayat veren Yeliz Kuvancı diziye veda edecek.

Sadakatsizden iki isim ayrılıyor
Yeliz Kuvancı, daha önce Tutunamayanlar, Keşke Hiç Büyümeseydik, Hangimiz Sevmedik, Kocamın Ailesi, Böylesi Bitmesin ve Seni Bana Yazmışlar gibi dizilerde yer almıştı.

Ali İl ise hem dizi hem de film olmak üzere birçok projede karşımıza çıktı. Avlu, Savaşçı, Aşk 101 gibi dizilerde de rol alan oyuncunun akılda kalan bir başka rolü ise Poyraz Karayel dizisindeki Sadreddin oldu…